千祈唔好再幫襯無良 samsung

228 回覆
98 Like 215 Dislike
咩機
s21u 好正常
如果你個問題真係因為CPU虛焊所引致 其實焊翻好之後就會冇問題 可以正常使用 我之前有部lg v10同iPhone 8 plus都係因為過熱/qc 問題 cpu 虛焊接觸不良導致reboot/死機 都係焊就無事 最重要係啲資料係翻到

不過呢啲電子嘢都係睇手神 朋友預訂出部s22用到宜加 已經兩年幾 就嚟3年都無事 係電量差啲 同埋有時會熱少少
S1 plus 還可以
On9。我24乜事都無
同埋拎去整其實都唔貴 兩次都係二 三百蚊內搞掂

btw 之前我真係好鐘意部lg v10 怕整完又好快會壞 (你Google 下s808就知咩料
之後當時係高登跟咗個台仔嘅教學 整完之後部機又真係無再壞過 講緊差唔多十年前嘅機 到宜加都仲頭好壯壯 完全functional嘅
你真係拎去整 又貪心之後會再壞嘅話 睇下有無得幫你改良埋個散熱啦

屌你老母 我部s10仲用緊喎 廢老同事部s9+又無問題喎 咁又點樣解釋?
當Note8/9/10/20嘅用家處於迷茫之際,Samsung 將Note系列重新包裝推出S22 Ultra,當時好受歡迎
果粉弱智唔係扮
全球退貨唔計香港果時暴左動未
毒能先用
支持樓主
ifan 為咗 justify 自己用嘅 product 係正確,會不斷抹黑。
Google pixel 有無得諗?
香港好似得水貨?
多謝你confirm 6.1 有問題wo 但其實 6.0 開始某d 型號都出事, 只係你唔留意je
講緊samsung d update 成 L 日出事呀, 出完事又唔L 處理,你同廢老同事有冇經常 update? update 到 ONE UI 6 未?綠mon 事件我都無受影響,但唔代表果班受害人係 9up

其實 samsung d bug 每次可能只係影響一小撮人,然後一班無受影響的 7頭就衝出黎話人打手話 9up, 你無事係你好彩,但並唔代表無呢件事發生過,正如你去秦國冇被人挾去 KK 園, 唔代表KK 園唔存在, 希望大家有足夠智慧去理解件事,唔好為攻擊而攻擊,亦祝各位 samsung 用家以後更新都順順利利,我都唔想有更多人受害,但如果不幸中左伏,不妨返黎呢個 post 回顧下自己講過乜
根本就係設計錯誤, qc過唔到都唔改

成個brand都知自己啲機有問題照賣賣完唔負責仲要上網洗地話其他brand都係屎呢啲魚蛋論

其他所有brand都冇***咁撚賤種, 咩都推返落個user度 然後迫佢用換mon嘅價錢換排線

https://youtu.be/GT470L9Jfso?si=soHc0fmCxUBjC4X2

https://youtu.be/QGHnYUW0rBg?si=BWdR_k7PToGD1YJ7

https://youtu.be/LRGkE1rF2_M?si=cpCsBaSm5PjLV3eu
你有事就唱衰人
Sony 過保唔肯換
Oppo Vivo先肯
Samsung就差別待遇
你一講有綠線門 維修呃你換mon換老母板
佢話我呢部冇喎 一定係用家問題/你鳩作/ifan抹黑

呢啲如果唔係打手 而係死忠fans嘅話 呢個brand真係好可悲
VIVO
冇㗎喇an機除咗pixel 就係 ***
唔好講咩sony 定 其他

不過***啲QC同售後真係閪到仆街 不過出事之後班死忠會屌你打手
根本你出事唔係好最大穫 而係出事之後你點處理先係最大問題

如果你個brand啲product有事 首先你做嘅唔係幫user整返好

而係上網搵人洗地 然後盡量喺維修cap水 就知呢個brand幾撚閪

而呢個閪手段係行咗好耐好耐 我由S2開始聽到而家都仲有人講緊一樣嘅野就知

所以我係呢世都唔撚會再用***啲product係一個品牌嘅商業道德問題
建議你去iphone post講同一番說話 成件事就fit曬啦 ifandog
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞