千祈唔好再幫襯無良 samsung

228 回覆
98 Like 215 Dislike
邊間有設計問題 代代top tier機都大規模爆綠線 知道排線design問題又唔改 由得user埋單啊

其他間間都係中零星嘅機皇 睇你地***呢仲好意思講過保 用家都可以搏440人地9成幾人唔使去搏啊

屌你咁都講得出 面皮厚撚過你地啲垃圾摺機
Xperia 5 II III IV 連續三代出綠線
你自己過去Sony po望下就知
根本就係7炸佢老母之後就有嘅重大設計問題
9>10>20>21>22>23>24過咗幾多年

***根本唔會唔知但係繼續用呢樣野嚟賣街搏大霧 有事就用家埋單

換唔知幾隻mon先收返個440等你謝主隆恩 成班斯德哥爾摩症候群
咪又係因為***mon
就係你公司供埋啲閪貨畀人而家同我講人地幾代都閪
更新永遠n-1是常識吧
人地Vivo Oppo免費幫人換 Sony就完全唔理
你仲叫我用Sony
仲要人地爆得一個series + 佢啲V機本身就廢到勁少人用同埋未過保一定整 唔會屈用家問題唔使講咩搏440呢啲笑話
就係少人用都爆 姐係中獎率好高
同埋綠線通常過保先出事
你鍾意用国產brand同党員分享生活可以㗎 人人有自己選擇

同埋我一直都係嗌人用pixel幾時見我叫你去用sony

你唔要pixel就根本得幾知brand可以用

啲***狗吓吓都用屈屌你老母核突到
Pixel出行貨再講 水貨連售後都冇
淨係個VoLTE 5G都搞嚟搞去
而家唔買samsung買咩機
剩係知打機用ROG
以前用sony死底板
有邊部抵玩? 打機唔國產就ROG, 國產用咩?
唔國產除咗ROG仲有邊部好 ?
vivo oppo 小米邊部OS最乾淨 ?
咁咪唔撚用 同brand上面仲有1系 pro機畀你揀 再者都可以唔撚用sony 同我唔撚用***一樣

***呢得中階低階先冇事仲要當用家狗咗撚 撚足咁多年

Sony知出事都由iii>iv>v都換mon去fix問題***呢 自己做供應商會唔知有事?

唔好喺度臭蟲論啦 人地臭唔代表你香 你間廠仲撚臭仲撚閪啊 屌你老母
III IV邊有換mon
V就真係換 換咗rigid OLED cheap mon
你上面咪啱啱講完 你失憶?
人地冇售後都冇大問題買水就預咗冇售後㗎喇

不過買你間行貨仲衰撚過買人水貨 畀行貨貨仲要預埋畀你當人礦咁割

Pixel 9而家support哂5G啦VoLTE呢啲我從來都冇理過有冇 不過我台用smt就印象中一直都有ga wor
我睇啲台仔話有換iv係有換***嘅第款細改板mon
呢啲要拆機先知係咪真我就唔知啦
不過啲機都係唔爭氣幾部都係閪日地

屌你隻***狗舉後腳用屎眼睇野?
所以根本用an就得pixel係可靠啲用幾年都唔易打柴 又少啲人講qc有咩大問題 4用到而家8 最多都係熱 倒水呢啲間間都有嘅問題

屌你老母 ***狗淨係cap一段仔出嚟斷章取義屈鳩人呢啲垃圾打手冚家生cancer就啱
用緊 a 系 過保養 個電池發脹頂起個 背殼 換左粒電 可以再戰幾年
Pixel可靠

有冇人用Pixel 5a?睇Reddit好多人突然死機
https://lih.kg/3278113

https://www.ptt.cc/bbs/MobileComm/M.1708685772.A.6BF.html

https://m.mobile01.com/topicdetail.php?f=565&t=6719549
***幾時有program畀人extend free去換mon你搵ref都搵得好辛苦 做***人礦打手一個月有冇16k
我意思係外國我會用 因為有咩事會有人跟
香港
用到咁屈就用嚟把撚 當玩具玩下就得
搏唔刀 又係時候臭蟲論講到尾人地都係零星幾部出事

你9>24成個小學都讀撚完啦

我話你間野閪到仆街 唔撚代表其他人係咩事都冇
只係相對你地間閪廠 間間都白過白紙

一句講哂 答我啦你間廠係咪最撚閪啊
我冇話過三星唔閪喎 只係唔認同你係咁美化Pixel
尤其係香港
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞