千祈唔好再幫襯無良 samsung

228 回覆
98 Like 215 Dislike
屋企兩個S系兩個A系, 暫時無事
24年重用samsung , 抵啦
Samsung 機用到兩年有本,三年有賺。

我都係襯有 deal 先買,如果用後感麻麻,都會考慮pixel。

真係頂唔順iPhone 嘅60hz,但又唔想上 pro 咁貴
samsung 未過保養咪焗做比你lo, 過左之後就賴用家問題
熱烈支持
你 quote 曬 d 事件出嚟, 人哋點洗地?
根本台灣已經大把 post 証明綠線 / 甩背事件

只係香港不停洗地等你睇唔到咁解
Samsung 印度有得換
所以我咪話差別待遇
抵死啦
早叫你哋用iphone
Nokia 電話最好
咁買咩好,小米?華為?榮耀?
上星期攞去Samsung整收我$440
$440 以外判維修嚟講, 已經好有良心
*** 永不錄用
雙修揀水貨pixel 都唔揀*** 啦
奧運派機俾啲選手人哋都拎去放就知乜料
Pixel啦根本冇其他野好揀
你睇 我quote完冇打手敢覆我呢一串 其他cm就追住屌 就知根本成個post都係***打手撚樣

屌佢老母 成班***打手狗 生仔冇屎忽 生女爛屎忽淨係識滑坡先屈人打手 然後就魚蛋論話其他brand都有 之後再唔得就跣去用家問題

佢班撚屌唔使再屈我ifanboy喇我i an都用緊 但係an淨係會用***以外嘅非国產brand
成個post冇人提過iphone都可以屈人ifanboy而家針對你間垃圾廠嘅垃圾售後啊 咪撚轉移視線啦

而家邊間廠大規模爆綠線門 又撚鳩班用家啊 答我啦垃圾***
香港0售後 用VoLTE都要個台就佢
samsung產品出名易壞,售後服務差,唔係唔知呀嘛
香港三星重要唔屬於全球, 真係食2舊屎
一係Sony Asus囉 不過啲機都係唔爭氣幾部都係閪閪地 再數就已經要到国產野

根本啲人用I 除咗真ifan畀佢綁架咗之外 其他就係啲An廠唔爭氣做唔靚自己個brand

***啲機幾勁幾靚都冇用, 買完=傻仔畀狗撚, 成撚日假想ifan9針鳩佢地, 根本自己連基本野都未做好 陰陰濕濕掠user水, 點buildup fanbase啊

所以根本用an就得pixel係可靠啲用幾年都唔易打柴 又少啲人講qc有咩大問題 4用到而家8 最多都係熱 倒水呢啲間間都有嘅問題
Sony貴 更新少
仲要綠線mon過保就千千聲
三星起碼可以博下$440

Pixel某幾代都有虛焊災情 唔好扮穩陣
碌柒嗰陣炸撚到傻閪先出嚟認低威就知間野閪到癲

排線導致嘅綠線mon問題(唔係綠mon 綠mon係本身mon嘅qc曳就另講)我最少由Note10聽到而家

講緊唔知成4,5年都仲用緊排線問題屈user成個mon換 得佢地賺埋啲陰濕錢 仲好意思鬧其他brand
S9 Note9嘅綠mon都係排線問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞