千祈唔好再幫襯無良 samsung

228 回覆
98 Like 215 Dislike
話說samsung 出左 one ui 6.0 update 比各手機型號,然後唔少機種個touch screen 都即刻死左,原因係個firmware 有bug令到 touch screen 個 driver load 唔到,呢個問題已經出現左好幾個月,samsung 一直都無視,中伏後只有换機或者自費拎上比佢整, 所以奉勸各位千祈唔好再買 samsung
samsung 一直都無視
係嘅話朗豪坊應該暴動
咩機
s23u 好正常
I狗真係勤力
咩機
s22u 好正常
s24u 好正常 你咩機
真,非 S 系、Z 系就抵啦,有旗艦唔買
S23U堅穩定,
用咗成年幾,
更新咗幾次都冇事
s 系一樣出事,唔信自己 search, 你繼續支持啦
出事嘅係6.1,你講6.0呀傻鳩
用家問題
香港samsung特別掠水
s21+無問題
我買三星機都係試過出綠線同脹電池頂爆背板
軟件末試過出事
但係軟件出事 要收錢先會整
用緊s22 ultra 早2日開始無限restart 上網可行既方法都試過晒 reboot埋部機洗晒啲野都唔得 谷鬼氣2年既所有相/片無晒 準備轉會
但An機唔用佢真係無乜選擇
用慣咗 用其他硬係唔慣
事實佢演繹An個系統比google自己更好
soc過熱虛焊
如果資料真係好重要 攞去比人reballing
ai ,我已經REBOOT左, 宜家部機都係不停RESTART, 師兄知唔知拎去整要幾錢到?部機買左成皮野,只用了2年多D,唔知整唔整好
一到蘋果發佈會特别多呢d post
幫襯三叔即係助長d財閥姦女星
如果係軟件問題,factory reset只係會erase /data,如果你os個boot image花咗,就會無限bootloop,要用odin重新Flash過ROM,前提係你要unlock咗bootloader,但unlock會洗機同void咗Knox,之後部機就賣唔出

如果係硬件問題,就只可以攞出去揾坊間嘅維修店整,絕對唔可以攞返去官方整,佢哋一定會洗機,因為私隱問題,只要一洗就救唔返
用緊s系
用過A系
屋企仲有2個人用三星
完全無事

結論:樓主係on9仔
我已經REBOOT左部機SETTING,宜家拎上大陸搞仲有冇可能RETRIVE D FILE?
reboot定factory reset先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞