千祈唔好再幫襯無良 samsung

228 回覆
98 Like 215 Dislike
factory reset 先岩
fold3無事
Factory reset咗就救唔返,An11之後強制行FBE,你一reset完條舊decrypt key就void咗,比條新key取代咗
玩完啦咁
但係你點reset
SIGH, 我早D入來見到呢個POST就好 ....
上網睇 vol up + 開關制之後有得揀RESET FACTORY SETTING, 如果我要唔番D相同資料,就咁 FIX 佢REBOOT個情況得唔得? 起碼用得番部機先
唔得 粒cpu同塊底板接觸不良 要攞去比人重植
姦完可能有流出
支持韓國財閥
an機有咩牌子係唔垃圾
三星手機至從note7撚香港消費者就冇考慮過
一係iphone 一係小米
其實你就算仲未Factory reset,你啲資料多數都救唔返,因為你入唔到OS入密碼嗰個位,Android係只可以本機解密,如果你本身冇custom recovery,就最少要去到嗰度,之後用Cellebrite之類嘅軟體繞過去
依家有國安法

200萬人都當你冇到
三星機最多咪得20萬人用
本身都仲入到,唔知做咩BOOT多幾野就完全入唔到
soc虛焊輕鬆救得返啲資料啦 如果冇多手factory reset
人地都叫得ou6 你都買
你真係6uo
咁先進
宜家當我唔救番D資料,拎去SOC虛焊部機仲用唔用得番? 始終買左成皮野用左2年到, 拎去華強北救完會唔會無喇喇又壞? 定係醫番都嘥藥費?
8Gen1天生粒U熱 如果唔係救資料唔醫啦
姐係香港得76萬人用電話?
泡菜仔不意外!
fold 3 我炒左啦
upgrade 完新version
依家個mon 揭開唔識轉做大mon
畫面永遠黐咗係細mon
可能你會質疑會唔會喺硬件連接問題
但奇就奇在重新開機後第一下開合係好正常
之後就唔得
Samsung 強項就係整mon,寫軟件最撚垃圾,靠個品牌知名度黎呃師奶買,公道d講連大陸機都好過佢十條街
所以一直用SAMSUNG既我都轉會IOS 算
BTW 出埋D新功能都冇用 所以IOS用得順已經好好
android冇咩牌子好買
至於ios永不錄用
换你老母
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞