今次Apple發佈會非常關鍵

247 回覆
66 Like 1055 Dislike
其他野先唔講
單睇一句"根本唔似香港人下下講政治"
發現你都幾撚戇鳩
歐美地區先係政治大國
人地玩政治既手段你中國定香港拍馬都追唔上
人地大選拉票投票人數都屌打你所在既地方
你條傻撚就偏偏抽埋唔理世事既白皮豬黎諗住踩香港人一腳
sftu thanks
聽君一席話,如聽一席話
日本人真係集體轉pixel
請教下有邊次唔關鍵
問題係冇乜特別原因去令人轉會,大家都係上下網,用慣ios system,再講好多人都有埋其他配件 ipad, apple watch, macbook,無端端電話轉會整體都冇咁方便
賣唔出
就算Apple抄足100年都唔會轉
因為android系統真係好柒
疫情前去日本
基本上9成都iPhone

疫情後去日本
一半半、同埋真係好多Pixel

當你價錢平過iPhone、又做到晒iPhone嘅嘢
你仲我講咩系統順滑
2024年喇,你估得iOS順咩
係時候要重溫吓iPhone killer 潮文
係英國, 有兩個同事用flip6, 係有條痕嘅,不過日常用唔特登留意佢就唔太礙眼
在公司未見過人用華為,小米都好似無。pixel 就大量
我15plus都係用黎ig thread WhatsApp likhg 唔打機

所以唔清楚個電話上限
有行有人轉
我無用ipad,apple watch 同 macbook,所以得部電話嘅話係無痛啲
品牌都夠賺, 明星, 富豪都用
我老豆老母用iPhone,都冇所講嘅災情。

Samsung 係hit or miss,但近年都少咗問題,當然如果一部電話諗住用五年而無大問題除咗換電外,iPhone係做到。但三換一次嘅話,Samsung 應該做到
pro max 都好撚重
不過都多謝師兄你既數據
原黎同pro max 差唔多重
係咪唔係今晚就開賣?
Android 最𨶙on9 有時接電話都有bug,接唔𨶙到或都,者收唔到線
有咁多時間打機嘅都應該未開始做嘢嘅人
遊客黎講,淨係iphone可以用手機西瓜卡,而an機唔得(日本先得),已經唔洗諗轉陣營
仲有apple pay,太方便
模狗正常啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞