[蜜月期已過]車路士球迷開季討論區

996 回覆
3 Like 5 Dislike
出面已經冷嘲熱諷,車區只想集返一班true blue嘅車迷去撐返車

呢段應該係我今季見過最撚on9嘅留言
上季你唔咁講?前季你唔咁講?
主場對住今季英超輸哂嘅水晶宮,場面贏哂最後輸波,唔撚屌得?

咁Potter講The boys gave everything比人屌就真係好無辜
當年車區屌佢beta male屌到反皮
依家個大風向原來係要咁

你估車狗比人笑得少?
油王入主後比人笑金錢足球、狂炒領隊、前鋒墳墓(費托空門炒、軍刀變膠刀)
就算Hazard debut踩波車都係比外界笑到面黃

根本就係車仔呢廿年都一直比外界笑,但之前有成績,人哋咪笑得無咁大聲
講到只有今季車仔比外界針對嚟笑咁
贏唔到啲應該要贏嘅波
做球迷要屌係好撚正常

點知就話人係Glory Hunter
話人唔團結
完全係呢度部份車迷自卑到自欺欺人嘅體現

咁撚信隊波on the right track,根本唔會怕比人笑,因為知道隊波好快就會用成績叫外界收聲
咁驚比人笑,根本就係自卑嘅表現
咁快講定無前四 我唔覺其他隊今場食硬晶宮 上年曼城領先3:1都比晶宮逼和 琴日曼城都差d失分 尾段西咸又中柱又盛 明明車仔整體進步左
繼續呢類嘅贏一場就失兩三場分嘅垃圾mentality
我都唔好意思講車仔整體進步咗

上季第六
今季無頭四都唔好話自己進步咗啦
留意番 依家車狗排緊係第十一
呢個暗黑兵法黎 派250做卧底
250衰起上黎廢過梅毒
On9
如果玩到最後一刻先唔借Sterling
咁樣阿狗就真係含撚啦

貼人工比Sterling去做第四翼鋒
Sterling點都唔會廢得過Nelson掛?
無可能

梅毒一定係廢到貼地
完全無得救個陣
無可能

250一定係廢到貼地
完全無得救個陣
Enzo明明打6係勁 但d教練次次推前一格
到底老細意思 定佢自己要求
光頭佬又搞到啲車狗有情緒問題
On9

Sterling點廢都一定好過Mudryk
上季Sterling至少有打曼城兩場代表作
Mudryk唔單至無代表作,佢出場有一半時間都係災難級表現
320k週薪放半年都係6m
美國狗夾埋沙地兄弟買Angelo又賺25m

係得你咁傻鳩以為車狗要慳果6m買人
內戰係車區文化
有 打找卡數
車迷精神健康關注組
光頭佬頂唔頂到一季都成問題
我都反單deal
但你之前日日主人主人咁叫 有資格講含阿狗咩
又話永久退出車區
Jackson 2033
痴筋 咁都有人撐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞