[蜜月期已過]車路士球迷開季討論區

996 回覆
3 Like 5 Dislike
車狗有印度佬做dirty work
可以一試
真心要lan 完全冇用 賣finishing 但完全冇貨交
光頭佬已經係下個被炒嘅英超領隊第二熱門
我就係反素啦,廢到仆街都唔撚反得
踢10又唔得踢8又唔得
踢6防守又廢,1億買返嚟要咁撚難配合又唔撚屌得 再者我都冇講過白卡係值一億 你自己拉撚埋嚟講,定係反安又一定係奶白卡
唔塞啊
人地下半場明守喎

其實大家接受唔到咪認

打fifa算,包贏

點排陣都得
最驚係光頭佬根本係對個戰術明啲唔明啲
自己都試吓試吓咁
唔好咁悲觀,keep positive
所以白卡同安根本就唔同得場,但球會又賣撚哂啲波牛
白卡都唔係爛打
一開始以為佢可以瘋狂搶波,點知都係打6號
上年普sir 開季都係閪,仲要輸比森林,係下半季先好返D
是但一個搭lavia應該係最好
安素根本推唔前
d對抗廢到
final third人地d中堅一泊埋黎
安素波都控唔到
但呢樣野明明上年都柒左半季
今年又睇
跟本你自己有bias
唔撚鍾意球會賣晒啲人咋嘛

你要咁講,其實咪就係球隊冇入波能力邊有辦法

同上季一樣 xg possession 滿分

冇射手seal the game 冇偈喎

星期四歐協又係入唔到,今場又係射唔破

好心唔好成日捉鳩啲球員搵個目標反啦
你隻肥閪老襟實好開心啦
肥普西極個更衣室都冇反
光頭佬啲氣焰九成九比人反
Palmer 已經燥咗
你盲反明明戰術搞到缺點放大 明明白卡同enzo 兩個差唔多 一個防守好少少 一個傳波好少少 係要屌球員本身而唔係睇點解
你反梅又係咁 一嚟就屌咗先 冇諗過同古古踢本來就難踢

依家白卡同安素都買咗返嚟 捉住個球員嚟屌有乜謂?不如屌個戰術冇cover 到球員不足/冇利用到長處?

如果白卡同enzo 調位有好到已經證明咗唔係人問題 係戰術問題啦
哥狗第一場唔出力比假希望 等全球車狗自信滿滿真係好撚無恥
Enzo OUT
認同 前場欠缺把握力同太獨食 只有火腿永遠都能作出到最佳選擇 同火腿踢波最舒服 今場佢無得唔惰後拎波 對面泊大把好難踢 就算迪布尼同奧迪嘉特面對泊大巴 都會咁做 琴日西咸同今日晶宮踢法類近 曼城琴日唔係有夏撚都分分鐘失分 今場真係無計 你快唔到 對面密質質 反而教練太執著要中間打入 唔試下多d邊路配合 攻勢算係咁 夏撚把握到 NJ把握唔到 無辦法 但我仍然會支持NJ
哥狗套戰術有進步過
Enzo 呢套似一兩年前果套 但已經比人睇穿晒
哥狗都有變化 Enzo 都要變下
同埋隊波要夾 就算比哥狗你都要時間試同夾
今場係防守有進步
下半場已段啲位亂晒都可以有咁多攻勢 而後防都唔算好亂都算係進步
係尾段啲人太獨食
如果要踢哥狗套戰術 無論呢家呢套定幾年前嘅 都要好有默契 同要時間
你見佢地買新球員 除咗夏撚 同杜古 其他都要夾一年先融入到體系
何況我哋從頭再建立呢套體系同文化
白卡真心玻璃 自己運動能力又唔強 tackle又唔clean 有時見到佢比人搶波都驚佢會傷
獌防守>>車狗
季季都唔識破大巴 點頭4呀
一日用nj你都要預左有一堆chances食唔到
最簡單破大巴嘅遠射都冇 好撚大鑊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞