[蜜月期已過]車路士球迷開季討論區

996 回覆
3 Like 5 Dislike
見光頭狗扮戰術大師 球員亂鳩咁放 真係嘔血
一場入面啲球員要轉幾個位踢
起碼搵到錢
Yes
Felix / Neto 都買得對辦
係睇光頭佬點樣用戰術去整合d球員
依家事實係山狗淨係救唔到球世界波 你講啲冇可能嘅嘢把撚咩 唔撚係撐山狗 但今場失波關佢撚事咩
NKK又係幾下都柒
有球底線個個等出波就妹到出界
另一球放俾nj 浪射唔中龍個下
明明felix第一下彈俾佢 佢轉身放俾felix就落底
點知自己轉身轉得柒大力左向左左落
修正完再分落去右路又無力就去左nj 到
之後就到nj睇唔到felix就9射左
入波前好地地古古inverted,入完波又調返轉免inverted,大火右閘,無球出到波
未見過可以亂到咁
入完波拖慢我覺得反而冇問題

最on9係輸完一球之後亂晒
對上一次主場贏唔到水晶宮
已經係2017年4月嘅事

https://www.premierleague.com/match/22634
法比的確係 但唔覺佐係 佐同安素差唔多level 唔係攻中料
細節決定一切

希望夾耐啲 啲攻勢可以再做好啲
吓,塞車咪through pass囉,下下穿到咩

帶又話獨,回後打過又話u形足球

其實咩先啱車區心水
overload邊線都難啦
左邊 梅自己過人能力不足 菲邊線冇突破 古古唔好講 進攻真係幫唔到咩
右邊兔傷 頭巾一對一都係走入中間多 nkk 同火腿都突破一般
你識放多幾個人 人地都放多幾個人守 感覺上分別不大

佢兩邊同時拉到好闊但各自都過唔到人 中場又冇因為兩邊拉闊而得益
禁區妹真係嬲,明明第一點有Felix,第二點有梅狗
都唔知佢妹乜
歐協轟仲想打歐霸
呢個問題由杜蛇走左之後已經岀現
打到歐協已經要還神
贏英超
穿唔到又要屌人交失 車區真係乜都要屌
隊波唔識破大巴都好幾年嘅事啦
邊有可能expect佢教3場就解決到
我有讚佢落返後面隊波即刻順咗
佢個身價要踢到球王級喎
因為呢排3日一賽要保留體力
同埋哥狗派系領隊都唔會上半季操得球員太盡,留力下半季
而家D球員踢落都係70-80% fit
其實個個都獨

妹到甩都唔傳
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞