[蜜月期已過]車路士球迷開季討論區

996 回覆
3 Like 5 Dislike
你都真係戇撚柒鳩
借咗佢過去我哋自己都慳到錢買到人 320K週薪到而家100K週薪呢啲又唔提
你條柒頭淨係望住其他波幾勁幾勁 阿狗柒嗰幾年 你又扮睇唔到 依家輪到我哋開始重建緊嗰陣 你又出嚟喺度吠 你唔撚係含阿狗 唔通我哋先係?
Felix條死廢人都番嚟啦
你仲撚on9啦
美國班主玩財技玩到出神入化
你怕真係爭一件史達寧就買唔到人咩

同埋如果阿狗係借咋
唔見得佢哋下季真係比錢買
到時史達寧番嚟又係孭緊200k人工,又要諗辦法清
老實講啦 阿狗今季都係柒+自爆啦 拎到英超咪出黎鞭鳩我囉
一邊對事一邊對人 好睇
波台敘利亞is so back
老實講 我真係分唔清你假膠定真膠 我理撚得佢財技玩到出神入化定點 總之而家個數簿就係少咗一筆錢

史達寧喺度本身都冇得出場 點會有人肯買佢
依家借佢出去曬吓貨 下年就算唔係阿狗買 唔俾其他球隊有興趣買嘅? 就算賣唔出 今年都可以慳下錢 呢啲咁撚簡單嘅邏輯都諗唔到唔 真係睇得出你係單細胞生物
On9
阿狗會唔會自爆無人知

但本身佢哋得番Saka Trossard 馬天尼利三隻翼
是旦傷一隻都一定即刻收皮
依家車狗係送隻踢開英超嘅翼比佢哋加強陣容深度
如果到時真係有隻翼傷,阿狗都維持到場面都唔自爆
班阿狗第一時間要thank you Chelsea啦
為咗慳錢
可以貼人工送件踢開英超嘅翼比同市死敵

如果你覺得咁都無問題嘅
真係Small Club Mentality
丁力喺車路士就俾人屌到上天
一去到阿狗就變咗最強嘅翼
咁撚醒目邊個夠你玩
對家嘅事關我撚事
依家我淨係見到隊波少咗個垃圾再加自大撚

喺度廢咗兩年嘅史達寧 仲以為佢可以喺其他球會度打得起 真係好撚低賤
我有講到史達寧係最強嘅翼?
佢去阿狗都係打第四翼鋒咋喎

本身阿狗第四翼鋒係Nelson
Sterling廢極,都唔會廢得過Nelson掛?
依家車係貼人工去幫阿狗upgrade後備喎
日日含阿狗就係big club
學到野
打唔起又點?
本身阿狗第四翼鋒係Nelson
依家車係貼人工去幫阿狗upgrade後備喎

阿狗係車狗同市宿敵喎
你就話對家嘅事關我撚事
你係咪如果阿狗拎歐聯你都無所謂個啲?
你哋大把人話借Sterling無所謂,因為車狗係爭四Level,阿狗係爭冠Level,所以貼人工借都得

請問依家邊個先係自貶身價含阿狗?
睇完個po 是旦一條友就屈哂成個po 含阿狗
日撚日話阿狗係主人就唔係含
吓 你哋大把人覺得呢單Deal無問題喎

咁又叫我講是旦一條友?
你成日喺阿狗嘅角度睇借丁力

你有冇喺車個方面睇返借丁力嘅好處 你嘅point永遠都只係借個垃圾俾阿狗增強實力 你唔講我仲以為借火腿過去 擺明唔撚夾嘅人喺度都係浪費時間 佢係咁撚勁我哋自己用啦

再講如果借咗一個丁力過去就可以用主力嘅身份拎到歐聯 我第一個喺度屌撚柒Todd狗

車狗借走Sterling嘅好處,都係慳人工姐
你覺得車狗真係爭個200k週薪就過唔到FSR?
Todd狗是旦玩下財技都得啦
Sterling一隊設施都唔用得,驚乜佢搞亂更衣室?

遠遠及不上借個當打翼鋒去同市宿敵做第四後備
幫人upgrade陣容深度

阿狗贏唔贏到冠軍我唔知
但本身人地傷一件翼,其餘兩件就即刻要插喉踢
依家多得車狗送件翼比佢哋做後備
咪減低咗佢哋風險,增加咗佢哋贏冠軍嘅機會囉
咁撚容易過到FSR就唔使係咁賣青訓賺錢啦 到最後過唔到FSR咪要去賣青訓 又有一大班衝入嚟話車狗唔夠人情味 跟住你又會話冇big club mentality 真係公就你贏 字就我輸

唔借Sterling未來三年都要繼續出350K 仲要賺唔到轉會費
借Sterling慳到今年人工 再加 potential未來嘅轉會費同埋慳咗未來幾年嘅人工 呢啲你又扮睇唔到

不過老實講你自己咁撚憎阿狗 借一件垃圾過去都咁撚大反應 唔講我仲以為借咗火腿過去 咁有大會Mentality 我呢啲淨係分析車仔有咩好處嘅低級球迷應該都冇咩資格同你傾波
賣青訓同無Big Club Mentality有乜關係?
反而Big Club先係賣青訓
我不嬲支持隊波賣青訓架喎
暫時無一件青訓我覺得賣錯

今個轉會窗唔借Sterling比阿狗,根本大把野可以做
一嚟迫鳩佢去沙特囉
再唔係真係雪鳩佢,一月佢就會自願再減人工轉隊架啦(其實不嬲佢都多人問價,係人工問題先走唔到)
依家阿狗連Obligation都唔洗,下年史達寧番嚟咪又係孭住220k人工,車又要再諗點清

如果你係真心覺得隊波真係爭個每個星期100k就買唔到人,其實你都幾on9
前兩三季一直孭住盧狗、Kepa、捷狗、高列巴尼、Sterling呢堆高薪廢人嘅人工
咪又係買人買到開巷
洗撚驚咩
其實on9嗰個係咪你
前面話可以迫鳩佢去沙特 但係你後面又list左四五條友出嚟 想問吓呢班人係唔係好有市場 lkk 高列巴尼呢啲都係要有出場機會 其他球隊先會去買佢哋
依家Chilwell仲喺度拎緊高薪合同喺屋企練緊波 你覺得無端端會有隊波下一年會去賭Chilwell咩 就算係都唔會出到好價啦 我就唔係好信
kepa同Sterling 都係最後一日先借到出去 係咁容易清出去就唔使搞咁耐啦
定係還是你覺得就咁孭住啲大合同都冇乜所謂 反正可以用財記搞掂佢 如果係咁而家就唔使係咁開啲低薪合同俾人啦 仲可以最後一日300k直接簽osim 老實講美國佬唔請你真係嘥咗一個人才 你唔做盾哥嗰個位真係嘥咗你
孭住啲大合同有所謂,但影響無你想像咁大
我都反對用300k簽Osimhen
但同送個當打球員去同市死敵增加佢哋爭冠嘅機會
我會寧願揀孭多半季史達寧囉

Chilwell同Sterling呢兩件
只要迫到佢哋減一半薪,我唔覺得會無英超隊要
如果捷狗係有啲志氣,一月一定自願減薪離隊

孭多佢地人工半季根本無阻買人
反而真係雪鳩佢哋半季,就真係可以嚇撚到佢哋減薪啦夠膽你就成年唔踢波囉
你都識講孭住啲大合同有所謂 咁點解唔盡早清咗佢 重要諗住孭住呢幾份約兩三年 見到有問題仲唔即刻解決 你有冇big club mentality

你講Chilwell同Sterling只不過係你一廂情願嘅諗法 我依家淨係見到佢哋兩個拎住大約喺屋企練波 你自己諗到咁美好真係天真過天真嬌

而且Sarr 成個例子擺咗喺度 佢哋拎完呢份約都可以退休
講真,早半年同遲半年清我夠知有分別啦
Sterling梗係盡早清係好事啦
但唔撚係咁樣貼人工送去同市宿敵囉
我嘅睇法就係如果要做撚到咁先送得Sterling,我就真係寧願蝕半年錢

作為球迷
我認為咁樣貼人工幫同市宿敵解決燃眉之急(我肯定無Sterling,佢哋傷一隻翼就收皮)
真係好撚低賤
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞