[蜜月期已過]車路士球迷開季討論區

996 回覆
3 Like 5 Dislike
火腿唔係final third點做威脅
為左安素犧牲火腿
都無問題
到底安素有咩魅力
呢度係接受唔到足球係有來有往

全部球員所有data 都係要100%

Ground duel , passing, xg shoot on goal

傳球只能夠向前而且要直接係assist
陸續有嚟啊光頭閪
近兩季都係一啖砂糖一啖屎架啦
上季季尾就真係有希望
Offside
單刀神救
M11 又比人神救

對家走甩紅牌

泊大巴

入唔到冇辦法

不過呢啲文化係要捉個人屌先
Neto對版就係,係太貴
菲狗反而暫時未覺
真 其實呢場鏝都係靠夏撚把握力入晒啲機會
如果佢狀態好似上季季尾咁差 除時都贏唔到
強如鏝都有破唔到密集嘅時候
下半場D換人都好迷,換Felix 同nkk 打邊,依兩條友淨係打到中間,之後換MM 打返邊,咁Felix 又同火腿打埋同一個位
下半季好返的果段未冇左enzo
邊夠你無恥
猁領先獌
矮撚狙擊手?
猁個領隊就醒,夾好曬唔洗搞咁多,由佢run 算
人地一個機會,就可以懲罰對面
啲人話我地盲反 反安
點解唔係佢地盲撐
明明以波論波
上季季尾無左安真係最順
你條傻鳩好心就收皮啦
理想討論緊點用好啲球員又反乜鳩
我幾時有講過因為入波問題而認為佢哋唔能夠同場 你讀心術咁撚勁不如去做神棍好鳩過啦
佢狀態好唔穩定,對狼隊上半場真係好廢
弱智嘅先會覺得今年隊波好咗
由樸達到肥普
年年都話踢得好好,但贏唔到比賽

一年係咁可能係唔好彩,三年係咁就根本就係廢
換幾多個教練都唔會洗得甩個陣柒味

車狗啲垃圾心態
就係聯賽盃決賽對住利記去到加時出青年軍都會輸
難聽講句,就算入到歐協聯決賽都唔會贏到
因為成隊波個心態就係崩咗,係心理層面嘅嘢,無得救

唔係Glory Hunter,淨係睇贏波
而係同樣場面睇咗三年
點解仲要自欺欺人話自己隊波on the right track?
菲狗要識突破分波
不過佢都25都唔知佢仲會唔會有突破
Lavia 真核 有防守 有長傳 有dribble
其他兩件是撚旦
呢場好難踢 真係無計 上半場拉開唔到距離 都係舊問題 把握力差dd 同埋我都覺得中堅進步左 不過安素個位有d雞助 呢場三個中場佢作用最細 火腿咁樣惰後造波 安素個位要擺一個識入禁區做final third 嘅人或者會向前插同翼打配合 安素永遠都係等人走位再比波 如果佢打多條套路 多d向前插同翼多d交叉走位會好d
安素拉後
白卡推前
cucu invert
gusto邊路overlap

睇餸食飯唔該
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞