[蜜月期已過]車路士球迷開季討論區

996 回覆
3 Like 5 Dislike
想佢轉行
好 你ig dm佢
點解一定要inverted 右閘浪費哂啲overlap能手
你都on撚鳩 打fifa咩
其他隊唔撚識分析車狗有咩強弱咩
隊波心態我睇唔出唔想爭前四
用你隊愛隊阿狗做例子
佢地咁撚把炮第幾季先有前四
頭2年歐戰都冇呀柒頭
‘’You suck. Go fuck yourself, please!"
希望佢識do
而家屌緊你幫人含撚呀
人地贏波就含到雪雪聲
自己輸波就冷嘲熱諷
問心啦 你睇車都唔係想車贏波啦
一贏唔到就入黎借啲意
我覺得話用右閘inverted 浪費overlap
不如話隊波未習慣用中場build up
兩邊翼又未習慣點踢同中場配合
中堅唔敢向前傳係一回事
唔夠多one two 利用inverted個優勢又係一點
贏波唔會見條柒頭入黎架
Glasner隊水晶宮唔會下遊啦 近10場英超輸兩場
我夠知隊波想爭頭四啊嘛
咁做唔撚到啊嘛
季季都踢一場柒兩三場點撚樣爭頭四啊?
依家爭唔到頭四都要比掌聲?

無成績球迷就不滿
好撚正常

以車狗標準同埋我哋嘅投資
頭四根本係一定要有
依家無頭四都唔屌得隊波?幾時車迷變撚咗small club mentality ?
你都on9
問心嘅話,我想隊波穩定地贏到波啊
唔係贏一場柒三場,然後又要自欺欺人話on the right track啊
做唔撚做到啊?
叫人成熟啲唔好單單打打 自己又係到笑鳩人
今場咁嘅場面,要三分好合理姐?
對上一次主場贏唔到佢哋已經係2017年

今季英超未拎過分
唔係中下遊係乜?
你唔係阿狗咩
咁撚緊張做咩
況且你不嬲都當車狗係small cub 含到阿狗雪雪聲
依家又講翻車狗係big club
你到底係點撚樣
多重雞格
躝啦撚屌
借啲意入返嚟
對賓福特㩒住屌快開罰球比人吹走
對West Ham踢到55波
上季尾贏痢獌鈕 炒維拉
屌你印象球迷都唔係 睇兩下個積分榜就當識波
踢3場就話爭唔到前四 你都鳩鳩地
今場點解贏唔到
你條賤種死返入黎做乜?
車狗呢個投資量唔係big club係乜?
我有撚講過車狗係small club?

睇你哋贏一場柒兩三場都要話自己on the right track
呢啲心態仲以為睇緊狼隊、白禮頓

Deadline Day借史達寧比阿狗我屌到仆街
話無可能貼人工去借個當打翼鋒比死敵補充陣容深度
你哋大把人話無所謂,因為車狗係爭四Level,阿狗係爭冠Level,所以貼人工借都得
請問依家邊個先係自貶身價含阿狗?
贏一場柒兩三場
點爭前四?

依家要前四,至少贏20場波喎
我地怕咩有人傷啊?
唔講以為史達寧留喺到唔借就等於洗廁所唔洗出人工 你咁撚有Winner mentality 就邊間球會嗰季拎英超就去撐啦
班波無決心想贏
贏緊一粒就縮,怕輸
場面一定係壓住對面嚟打
但班波怕輸又唔敢贏

呢啲垃圾心態,根本呢三季換邊個教練都係咁
成班波心態可以用腐爛嚟形容
唔知以為修夫基教緊隊波
依家捷狗咪留係度洗廁所出人工
佢都220k人工架

美國班主玩財技玩到出神入化
你怕真係爭一件史達寧就過唔到FSP咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞