[蜜月期已過]車路士球迷開季討論區

996 回覆
3 Like 5 Dislike
贏波風向真係好唔同
首場贏xg輸波,啲人否定仲係咁屌贏xg有咩用
終於上場贏波但xg低過對手,又係一班聲大大嘅會然係咁屌xg低
試下對面2黃1紅
結果車狗大炒
呢度就打哂j
上年肥普戰術冇得著 但train到mentality
冇必要j 個ex
呢度嘅理性討論最啱feel應該成隊雞撚曬
認真啦 唔好再講肥普 決賽輸俾猁狗真係想死 冇戰術可言
真心CLS
火撚屌條撚樣都有人支持
車區搞乜。

認真,呢幾年,車路士咁動盪
大家都唔好過
全部人都想油王仲係度,唔駛賣盤
但番唔到轉頭,唯有繼續支持

平時唔撚睇波,剩睇精華
跟埋出邊其他球迷笑鳩自己,可唔可恥呀
咩認唔認得哂d人?gym房夠唔夠位?
有跟開車聞,點會唔知

唔係唔比屌,但唔係輸左就懶係好撚高,世外高人咁神屌世人,贏波就無聲出。

點都會繼續支持車路士。
怪就怪上半場個勢咁好入唔到第二球
同埋彭馬同白卡都好明顯無態
Neto今場又唔掂
頭巾一場勁一場唔入 唔入得嚟下下獨食

反而高維愈來愈好
今場梅反而有啲驚喜

大火overlap根本少廢上到去都係便秘
Gusto又無得落底
不如cucu佔中 高維overlap gusto右邊落底好過

對比返猁麥卡踢到摩廸咁
安素真係要俾啲心機改善下
好唔夠機動
琴日曼城 無夏撚都可能左分 邊有咁易踢 晶宮守得咁穩 同埋迪布尼都有係咁隋後拎波 反而B.施華同邊路多好多交叉走位 同埋施華多好多前插落底 安素位對位同翼嘅配合少好多 佢要等人走位再比波 所以有少少唔好 但我無踩死佢意思 呢場真係難踢
佢唔信gusto打到3cb
其實上年季尾都係咁所以唔出
如果有Lavia換安 今場應該食硬
條廢人
大火上 白卡drop 都係試陣
enzo 要踢8號位 final third要俾啲心機
但唔覺enzo 會偷懶
車狗們睇撚到情緒病復發
啲不快回憶出哂黎
又偷偷地反安
問題依舊
Final decision 唔好 最尾 NKK要第一時間出波 幾個都獨食 team work唔夠好 得火腿係永遠做最岩嘅決定
兔哥正正經經踢返右閘啦 救下你
大火係有推進力 但唔係要依賴佢咁踢囉
No
冇反過安
佢質素係有 踢6一定冇問題
打8就一定要落啲心機
同點樣喺8號位善用佢啲through ball
今日俾彩花果球就係佢強項
今場最失望都係enzo, 完全失準
唯一錯用我覺得只有gusto
完全放棄佐佢進攻能力
明明古古打invert好佢好多
愛詩我都覺得輸第一球前對中堅係穩定左

但最嬲真係輸完之後成班谷唔起同上季一樣
人地射得一球入撚左仲唔係好運係咩? 上季啲場面差撚到俾盧頓禁屌未見過? 今季開季踢呢幾場已經好過上季好多啦喎 仲要踢咁多條線 球員企位係有進步 得個屌字有咩用 你唔係諗住第一季就爭歐聯位呀嘛? 哥狗第一季黎英超都要交學費啦
菲狗扭完之後嘅傳射決定 今季仲冇進步
似上限真係咁多
好在我地冇買de ligt 睇落都係同高列巴咁上下
但佢係唯一一個可以轉身帶到呢啲波既人 信enzo教得掂佢
你唔支佢唔同意佢無問題 但唔好攻擊人同趕走人,好撚低質素又搞到車區一言堂咁
中左金童陷阱
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞