《黑悟空》大賣令女權人士崩潰 指「讓人悲傷」埋怨玩家們從不理會此問題

329 回覆
480 Like 42 Dislike
Cctoy 打機一樣講政治
黑悟空未玩先屌
咁動物打人使唔使call 漁農處
扺制美國囉
哥倫布發現新大陸, 佢係支持奴隸制既
華盛頓係大奴隸主

一個發現美洲大陸
一個開創美國

照佢地既諗法佢地發現創造既所有野都要消失
其實sweet baby 都係舊年年中先開始俾圍屌
好多大作嘅開發係講緊三四年, sweet baby 啲合約可能已經一早簽咗
同埋而家出嘅大作,根本幾年前已經立緊項,當年咪就係 BLM, LGBTQIAXYZ 最犀利嘅時間
所以而家反 woke 有無成效,係要睇幾年後出嘅遊戲
大家真係要忍返兩三年唔好買任何 woke game
睇完都唔知啲ON9女權狗唔滿意啲乜?
不過女人就係咁撚麻煩乜撚都話要有佢地份先安尻樂!
基本人權都未有呀講乜撚嘢女權
而家都有少少成效,但仍然好漫長
Cdpr最近先請咗個撐sweet baby嘅女編劇條女講明全部game都要有lgbtq元素
https://lihkg.com/thread/3770473/page/1

星鳴特工 就係最失敗嘅例子
啲角色夠醜樣夠lgbt 超級趕客

仲有以前嘅Overwatch,人設整晒唔同國家種族嘅人仲要啲女角屁股突到(好似話二代刪咗)

但個大隻俄妹Zarya果時大眾接受到,點解TLOU2個大隻Abby咁多人屌因為賜死Joel再加上好乞人憎
垃圾女權撚
點解班女權唔屌Overwatch、暗榮啲女角等果啲?
overwatch一早變左gay佬醜女遊戲
佢仲要on撚9到由最初Battle.net獨佔之後上Steam真係笑鳩死人

共雪鬼佢搞死聰哥冇心機經營之後抵佢變成依家咁真係抵撚死
佢隻game有D咩影響到女權?
民主先用老人痴呆再換就擺明廢既上黎就知一種新既特權階級形成緊同呢個政治正確運動相扶相成。
Woke 撚: 點解你隻game 咁多白色車咁少黑色車
同cctoy/黃色傻閪完全吻合
Witcher可以唔洗買
老任其實都半跪
Splatoon 3開角色已經無得揀性別
Concord 係咪用左呢個DEI評分設計人設
樣樣都高分但咁醜
歐美班傻9再唔認錯好撚快成個娛樂行業比亞洲超越
佢哋只係出 post 勒索者,邊會打機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞