《黑悟空》大賣令女權人士崩潰 指「讓人悲傷」埋怨玩家們從不理會此問題

329 回覆
480 Like 42 Dislike
齊天尼格

人妖觀音
性轉唐三藏
隻驚邊個位反女權

多元化又係咪指入面要有黑人角色
大菌殺細菌
黑悟空咁多唔同種族嘅怪仲唔夠多元
根本LGBT就唔係多元 而係要黑人女權
有黑人女權就叫多元 其他人種有冇都無所謂
情況就係冇才華冇能力既人
只能靠政治鬥爭黎上位
如果巿場冇操控
根本站不住腳

香港一樣情況
就係因為好多玩家關注緊「女權撚騎劫遊戲」嘅問題
先有SweetBaby Detected
係你地搞到我更加想買劍星、黑神話黎玩
係你地搞到我想玩,但係見到政治正確都唔柒比錢買
肯醒未
其實好多game嘅題材都探討緊唔同方面嘅議題,
只要探討緊嘅唔係佢哋所關注嘅就cancelled
真係打機嘅一直希望有咁甜得咁甜
可以有幾鹹濕就幾鹹濕
從來都唔想有大山婆柒頭皮
dllm!!!
佢哋話game入面太小女角同唔重要,而且製作人以前有歧視言論.
其實主因係無交保護費
打機都要政治正確 都on99
打得機 就想做d日常做同睇唔到既野 滿足下幻想架喇

自己做市長皇帝 將軍 或者第一身感受下戰場既感覺

又或者stimulator 揸貨車 做賊

甚或做番人(sims) 但行另一條路

睇下靚景 靚仔靚女 有乜問題

a game for everyone is a game for no one.

依家又唔係係現實作奸犯科 殺人放火 打劫強姦

睇得多 玩得多就會呢樣個樣 讀撚左咁多年 又唔見個個都狀元
有閪friend咩你, 死自閉仔
小粉紅幾時出征女拳,同埋力架。
消滅呢d地球毒瘤
其實隻game個故事都幾癲

冇了解錯,講追求自由,反天庭建制,咁都有官方endorse
係,佢哋想凌駕所有野個態度最令人反感. 唔講唔代表反對. 但佢哋一定要你表態.
Mrs Adler, ride with me!

左膠睇唔到
sorry 少打機
Sony 邊隻game
聽落似咸game
黑鬼馬嬲大力金剛棒,大戰女唐僧

所以話中國人好波,唔受西方毒瘤影響,造返d正常人玩既gamr
Ironic 既係共產黨係唯一治到女權 + 回狗既存在
女權幾時去搞伊斯蘭教個d
依架91
concord阿 你睇下啲角色咩樣先
我都唔明點解要整到咁樣衰
平等都有權選擇自己鍾意嘅角色掛
佢唔係 清一色樣衰黑鬼
女權咁得閒打機? 快D去解放伊斯蘭女性先啦
班反女權左膠同時又反黑神話嘅cctoy 呢一刻hang 晒機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞