《黑悟空》大賣令女權人士崩潰 指「讓人悲傷」埋怨玩家們從不理會此問題

329 回覆
480 Like 42 Dislike
講真你試下搞到nier 2b係肥黑人, 睇下仲會唔會係神作
同連登仔一樣,提出黎班人都唔會畀錢買game
有女人怪比主悟空打
一定要加返女兒國 男人生仔
黑悟空啲女角正到仆街
1、悟空石頭出生,沒有性別,因此可以假定是任何性別之一,屬於LGBT+終極性別形態。

2、悟空天生天養,沒有父母,是孤兒,屬於弱勢群體。

3、悟空天生靈猴,就算把六耳獼猴之類的算上,世界一共也就4只,屬於少數族裔。

4、悟空靈猴也是猴子,應當被國際動物保護組織保護,屬於野生動物。

5、悟空曾經被天庭十萬天兵圍攻,屬於戰爭遺民。

6、悟空任職鬥戰勝佛,最起碼相當於一個紅衣大主教,屬於宗教人士。

7、悟空在佛教任職,封建時期佛教吃素,屬於素食主義者。

8、悟空是靈猴,住在花果山,是原始森林,常年植樹造林(建設家園),屬於環保人士。

9、悟空是靈猴,猴臉雷公嘴,取經一路都在人類世界,屬於未進化完全的殘障人士。

想破產就繼續政治正確
男人生仔算好,最驚逼你男人變性再變同性戀
屌 日日都有黑悟空post想上熱門

叫班遊戲台連登仔點頂
佢地就係想將依套價值觀套落所有遊戲
一堆Karen,又唔打機又要屌隻game
真係好得閒
觀音真係變性人
男人變女人
舒服
好似對馬戰鬼依類無LGBTQ既遊戲先推動緊平權,成個故事入邊政子就係父權社會悲劇先引起玩家反思同理解。
依家d sweet baby係理個角色設計有無LGBTQ元素,角色一定要無啦啦搞gay,跟住就當自己推動平權行左一大步咁
黑悟空點反女權法
中國vs女權
唔係冇既,孝細個俾基佬迷姦屌屎忽但冇畫面你睇
其實係好

有SONY 做咗超級大傻仔,隻game 直接報廢

之後啲遊戲商都唔會咁on9再俾錢woke 撚
班友分分鐘都未玩過隻GAME 只睇宣傳片, 製造話題
公道講Concord唔係衰女權,係DEI
好可能得返開發公司同sony嘅人玩
你唔支持唔鍾意咪唔好玩,點解要逼其他人支持埋你嘅價值觀?
啲大愛女拳左膠真係好撚煩
主流真係會科水嗰班訴求係大波大籮柚(有時你玩黑肉都算鳩數)
而家隻驚整埋啲人設真係自殺,抵鳩死

希望罪大甚至其他廠真係汲取到呢次教訓
祝願SBI同UBI呢兩大GAME界毒瘤早日執柒
3、悟空天生靈猴,就算把六耳獼猴之類的算上,世界一共也就4只,屬於少數族裔。

邊4隻?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞