《黑悟空》大賣令女權人士崩潰 指「讓人悲傷」埋怨玩家們從不理會此問題

329 回覆
480 Like 42 Dislike
CG大陸韓國都就嚟追到
人地出靚仔靚女 你出肥婆TB
不嬲覺得亞洲d美感靚過歐美
睇d漫畫分別最明顯
技術上又有全世界都用得既unreal engine

btw
日本唔洗講
韓國都有劍星
連大陸都整到個黑悟空
反而台灣d硬件都做到世界聞名
但竟然培育唔到d整game人才
我覺得係因為早十幾年前日本已經開始將部份動畫/遊戲嘅美術同後期製作都畀大陸做,佢哋就學哂日韓嘅風格。
個高峰應該都係因為d youtuber 出試玩片拍素材先至玩拍完片就唔會開
Overwatch點會冇屌過
好快top 10
黑悟空唔係有蜘蛛精?
https://www.youtube.com/watch?v=AedjfaOlkPs

呢條片係兩年前,不過都足以令女權收嗲

woke撚就唔知喇
唯一冇係搞基果D
有蜘蛛精=有女人=女權收聲
有黑馬嬲 近似 猩猩 近似 黑人, BLM可以收聲
劍星先係女人應該有既服裝
公道講 overwatch 啲新女同啲skin都有ok嘅
是的,I don’t give a shit
老老柒柒俾佢專門打下飛行敵人已經仁至義盡啦
舊版有得揀你都唔會專登練佢
係呀
仲有靚女妖精
d仆街根本無玩過就係到踩
都cls
因為靚所以咪唔係女權囉
女權一定要肥黑醜
莫講話女人,隻game連男人都冇個,因為根本冇人類,全部都係妖精。宜家男人又冇女人又冇仲未夠公平?
蜘蛛精, 狐狸精吸人男人 唔通用醜女, 肥婆咩
唔怪得小魚仙, 白雪公主用黑妹
女權遊戲商想成功就睇下老任啦
今年princess peach+Zelda 兩隻都女主角單機
無見人屌老任出女人做主角/政治正確
台灣整單機game嘅人材仲多過大陸南韓啦,平時出好多唔錯嘅indie game, 係冇資金投資同埋冇cg嘅技術做3a大作
如果 witcher 4 由 Ciri 做主角都預咗多少會 LGBT
要睇佢故事合唔合理,同埋會唔會醜化 Ciri
Ciri真係心目中最靚最型棍嘅鬼妹,浸浴攞祼身果下(女版Geralt)

如果又俾Sweet Baby嘅話百分百一定會寫衰Ciri同會加LBGT
當年台灣整game 幾咁勁
不過跟唔到市場發展
其實台灣人技術ok但台資太鍾意壓榨員工
想賺easy money唔會投資3a大作
識個做建模嘅係去幫ff15做
D人才根本係本土發揮唔到
台灣人如果一早整個古龍群俠傳黑悟空版
一定大賣
仲要強迫佢地每日最少玩返2粒鐘先再講嘢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞