《黑悟空》大賣令女權人士崩潰 指「讓人悲傷」埋怨玩家們從不理會此問題

329 回覆
480 Like 42 Dislike
而家去到第5章
唔計卒仔,我已經打死左幾十個男人,女人好似得一兩個
係唔係要比我打死返幾十個女人去平權
想睇
講真,香港嚮港共的影嚮下係垃圾,但係其他地方亦唔見得完全冇問題。

最撚煩果班係乜撚嘢都話留港撚值得擁有嗰班人
講到好似全世界全個香港解決問題唯一嘅方法就係移民,任何人都有條件移民,或者個個人都冇屋企人冇負擔嘅。
gta 一堆nigga 都冇人憎
角色做得生動咪好
硬加食撚屎
啲遊戲廠都唔知驚乜
班女權又唔係target 抵制咪抵制
其實仲大鑊,呢隻集合哂lqbtq. 證明morden audienc /woke 撚連撐起隻game都做唔到.

呢隻雖然要40美,同其他hero shooter game 比又無太大特色. 但本身完成度算高. 唔洗話完全玩唔到咁去盲撐.

而家外國都越黎越多人反過份正確.
其實我都係見呢個po好多人將女權同LGBTQ+當咗同一樣嘢先想正返視聽,呢兩班人好多時未必係同一陣線

至於呢隻game完成度高我絕對認同,但正因為噉睇佢仆街就越爽,今次全球gamer槍口一致對外真係大快人心
最搞嘅係啲政治正確扭扭曲歷史,搞到啲人覺得係白人足黑人做老大,但歷史上大部分其實係啲黑人國王捉返自己啲人種賣畀白人
咁黑社會唔同字號都會互片啦
最鐘意佢哋仆街咁不滿咪自己整隻有齊你最鐘意既政確元素黎賣 可以睇下有幾受歡迎
共產 起碼d女角全部正常樣貌先,都仲比你露下乳溝,最多要著四角底褲

女權 d女角個樣 你貼錢比我屌都屌唔落
佢哋嘅分別就好似isis同阿爾蓋達一樣
都係恐怖分子
佢投訴d咩呀?
冇女人?
係咪on9嫁?
蜘蛛精白骨精?
我鐘意橙你鐘意榴蓮 無咩人想要榴蓮
班仆街唔係自己搞檔去賣
而係去賣橙嘅舖頭逼人地轉賣榴蓮
冚家鏟最好死撚曬佢
仲有隻傻鳩dustborn,好似連100條友都冇
唔交陀地俾sweetbaby啲陰陽臭閪變性人就唱衰人
快趣爆買concord
女權崩潰就是爽
之前唔知邊隻game出係咪又係呢班人出嚟講話唔知有幾多成女性玩家
夠膽就飛去天安門搵玉帝
不如反對西遊記作者歧視女性
臭閪,打吓機都咁撚麻煩
又唔撚係逼你打,關你班臭閪咩事
吹大左喎,明明三位數都唔夠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞