[本地足球] 2024/25 港超聯、亞冠二及香港隊討論區 (29)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
【曼城⚽️第二隊香港人球隊進入英國🇬🇧FA聯賽💪大家加油】

Gather FC 成立一週年Gather Hub Football Club⚽️⚽️⚽️🔥🔥🔥
青木堂中醫 英國青木堂中醫 Eastwood Clinic UK 全力支持⬆️
同時成功申請成為曼城第二隊加入FA聯賽既香港人球隊🎊🎊

Gather FC 會由最低組別Manchester Saturday
Morning FL:Division 1 Premier正式出發🔥🔥🔥

⛳️Gather FC主場將會係Brinnington Park SK5 8LS

⏰9月7號將會係第一場正式比賽
繼續支持💪🏻💪🏻💪🏻
#GatherFC @Gather Hub FC
見到青木堂就知係好嘢嚟啦
青木堂 天地會?
我賭之前有冇同過汶萊踢過 應該係知佢哋有咁嘅問題先督灰
垃隊應該大炒馬交隊啦
有冇咁能25
如果係咁真係要屌
屈完未真係簽咗先再屌
理文中場靠前嘅球員有四個
比較防守有兩個 唔計簡迪

石門中場靠前嘅球員有 利亞倫 龍 (明加 幾生長駐兩邊)
比較防守有 Benjai 樂
沃门個垃圾場仲柒過斧山道

踢到斷腳都似
根據大家嘅猜想
最缺乏本地中場供應嘅大會係石門
我都係根據數據討論 同 人腳
達狗講話平衡每人出場時間 所以先縮細陣容
大家既猜想好似唔係幾合理
你諗咗好耐?
理文而家每個位置都有用得到嘅後備好平均
見大家討論咗咁耐又不斷重複 認真望吓頭傑理東嗰陣容
石門直接簽啦洗能過冷河
仲要泰國船河
你諗咗好耐?
見大家討論咗咁耐又不斷重複 認真望吓頭三大會傑理東嗰陣容
因為得一隊會唔肯比轉會費
歸納得幾好
仲要會喺對賽嗰隊嘅比賽前簽
所以前面嗰三大會 根據以往玩法好似唔太合理
見你打咁多野開脫理文真係幾好笑
個個都講笑咁講你又咁撚認真
香港球隊有邊隊肯比
呢頭話唔好屈得就屈 轉個頭拉埋傑東落水係咩玩法
鬼知邊個講笑邊個認真定係認真講笑
唔係開脫 但你都分析得合理啲先得架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞