[本地足球] 2024/25 港超聯、亞冠二及香港隊討論區 (29)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
但遲早都會對架 晉級一隊
港隊踢3場定4場?
假如7隊分組 3 4咁分 每組首名再打 好似少人啲果組着數好多 定係求其踢走一隊 3 3咁分組仲好
喂 呢次真係冇講錯喎 去T1就話啫 去T3把撚
去一個仲低過港超水平嘅地方完全冇意思
呢個外流只係學適應環境同照顧自己 唔係追求足球進步
一仔有版你睇 去完T3返到嚟南區 廢到仆街
應該係踢冇世界排名嘅北馬利亞納群島入四隊嗰組,其他跟世界排名分pot?
分組賽就對北韓,打和要睇對其他嘅得失球差
決賽先對北韓,打和要捱加時十二碼
有利有弊
#練習賽 #澳門代表隊

為備戰亞洲盃外圍賽附加賽,澳門代表隊已進行訓練,亦於本週日(25號)下午4時30分,與港超球隊標準流浪進行閉門練習賽。澳門代表隊亦將於9月4日出發前往汶萊進行作客賽事。

*練習賽不設公開觀賽,敬請球迷諒解*
攪清楚 一仔係比大廚水去喺日本坐到唔識踢波的
翹叔去完日本返香港加盟監獄聯
泰一去完日本返到嚟香港唔識踢波
歐沖就唔使講,正職agent,流浪都好少出場
去T1?我哋香港所有現役都冇人有能力喺嗰邊當鬼
去T2?人哋要升班會唔會揀一個18歲嘅𡃁仔做鬼?
去T3?又話水平低但根本得呢個級數先夠膽用你
低過港超水平嘅地方冇意思嘅話 咁唔使去其他地方外流啦
雖然呢單嘢好撚鬼 但係外流唔係咁樣諗
佢去到中超 你班撚屌咪又係話唔撚夠踢俾人雪到硬
過去嘅外圍賽黎黎去去都係港澳台搞
翹叔咩事坐監
個撚個去完日本都係唔識踢波
得大廚證明咗訓練有用 J3訓練明顯有用過JFL
屌你樓上仲話去JFL 衰撚過T3咋
打假波 做艇仔 單案
唔係九月再開庭咩
講真而家又唔係轉會左過去
借用 宇仔同流浪依然有三年約
一日未解約 都未發生大家講嘅所有事
抽中又可以刷入球了
認真垃垃好人做到盡

睇得出擔心球員俾人利用,但又唔想佢浪費左個機會,借用就最好,最起碼確保球員同埋球會利益前提下,咁宇仔可以試下外流,一唔對路都可以返嚟踢港超
球員有好路數,我永遠都唔會阻佢哋。
我話撚咗,中學未畢業就留長頭髮,一定養唔熟。
大機啦 踢四場應該幾爽
Charlie Scott光頭都留唔住啦
咁女足剪短頭髮呢?
新會然?
但佢小學已經留長頭髮
所以查理係想留,但大傑志唔簽,有乜辦法。
查理係想留頭髮嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞