Pokemon GO (70) 下季招式大幅度改動

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
睇 #839, 直接去amazon pay 買100 去game 課就ok, 跟住vpn 去webstore 買
呢排隻 game cut 咗 Google play points 個折扣
好搞笑,已經係週末,但個挑戰一半都未過
用印度amazon買gift card
7 千 5 個 grunt
我覺得已經好勁
係個 target 真係 set 太高
好搞笑,已經係週末,但個挑戰一半都未過
7 千 5 百萬個 grunt
我覺得已經好勁
係個 target 真係 set 太高

打漏字
pvp 3win咁難出隻阿羅拉格拉格拉嘅
我揀怪嚟打加埋打咗幾次
有啲grunt出嘅怪完全無興趣
仲有黃藍隊都未開始
n記
z龍細胞咁難出嘅
日日行一兩條路線 而家差唔多一個月先變到第一次形態
第一個挑戰衰咗 就解鎖唔到第二個
最好全球玩家抵制官方
獎勵咁垃圾 邊個同你玩
呢隻早已放棄
抽到垃圾iv仲同你行?
完全係嘥portion嘥revive活動
用samsung store個個月有卷
其實有冇話邊隊最多人 紅黃藍
搞大輪比粒黃豆你
真係有興趣既得Machop, Timburr, Swinub, Dratini, Gible
原來Cranidos冇撚左
香港 應該係藍>紅>黃
想farm火鼠啞鈴黏龍對鼠任都可能得最後一兩日,古寒N記
hea 住行左年幾先得170 粒石
50粒你1個月搞到咪快
地圖㩒細胞係反人類設計,個出現率又可能得60%到

到底有冇連登仔清楚點迫粒細胞出現
過去幾星期測試:
如果冇路線怪出,冇細胞
如果近終點有怪出(即使前面冇),有細胞

冇怪出就會試DAXI教個方法,近終點停路線,熄驚再開,繼續路線
最佳距離係150-180m咁做,under 150m可能唔work,under 100m一定唔work

係起點開始路線,唔好本身係路線範圍行去超點,咁做唔會有細胞

唔好行終點好曲折嘅路線,9死1生
10 10 11,有冇連登仔低過我
我都係10 10 11
我果隻係100iv 但拎細胞真係好撚on9
而家仲係狗狗型態
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞