Pokemon GO (70) 下季招式大幅度改動

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
其實Go有冇機會出皇冠之類嘅道具
Set到一隻寵只可以用一次,只可以加1格仔咁大把
課一兩舊得一粒又好,好似大師球咁做任拎又好,一年出一粒都好
想用嚟補滿98%閃
冇乜機會
出左 少好多人追raid
Pvp我用黎控分穩定賺塵同糖
到時唔出咁多98
千祈唔好

媽我得左啦
睇完新聞dl返 原來身邊冇晒朋友玩
一定唔會出啦斷自己米路
呢度仲有好多人
或者試下 community day 去一轉圓方
你就會知你並不是孤身一人
一年一次照計唔會大影響掛
計返 MAU
每人打少幾場 raid 都唔野少

你睇下之前某巴打追 100 necrozma
你哋會唔會升啲唔靚iv嘅色違怪
有隻色違耿鬼iv好一般想升滿佢打pve可以j吓
唔會
邊有咁多 stardust

色違+靚iv難過中六合彩
都唔要求暗影了
我剛剛 check 過
我得 5 隻 shiny 而 IV 係比較好
我覺得比起改冇得改iv
更加趕客嘅係限定技
你話神獸嗰啲都算
平民寵好似御三家嗰啲你搞限定技做乜9
新手入坑都唔知等幾多年先等到你個經典社群日,定係n記諗住真係有人課金厲害券用喺落御三家度?
啱啱回坑無耐shiny得幾隻仲要差iv
其實每季都免費拎到幾張厲害券
除左經典社群日
其實都有唔少活動有得進化拎返社群日技
但要去留意活動資訊囉
每年12月 仲有返對上兩年社群日技

曾經有段時間係你課金都冇得學返招技
不過而家佢似想整返d冇得厲害券學嘅技(起源水龍鋼龍)

依隻野係咪冇用
未夠30lv係咪死命衝先
捉整d精靈都係低IV
香港有冇差不多娃娃巢想瘋狂刷星塵
新手難啲打到拎厲害券喎?
我都知有好多唔使錢嘅方式可以拎到限定技,只係其實n記冇乜需要咁做,佢咁樣做都唔見得賺到幾多錢,只係對新手好唔friendly
話說超甲狂犀有冇復刻過社群日技?
但我覺得加1項減另一項出得過,買既都係for pvp

/限時咁
隻奈克幾多苦主,收少幾多錢,依家98就得既話打raid 由 1/216變 4/216,收5000coin都為唔到條數,同埋除左錢,人數都緊要,少左人打塔冇咁威
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞