Pokemon GO (70) 下季招式大幅度改動

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
新手都拎到厲害券
跟以下方法輕鬆打
(你仲要驚對面快過你逃走)
Rank 1-5全部左上逃走
Rank 6-9 只贏1場 其餘全部左上逃走
Rank 10 全部左上逃走
Rank 11 贏5場 其餘全部左上逃走
Rank 12 贏6場 其餘全部左上逃走
Rank 13 贏7場 其餘全部左上逃走
Rank 14 贏8場 其餘全部左上逃走
Rank 15 全部左上逃走
Rank 16 贏10場 其餘全部左上逃走
Rank 17 贏15場 其餘全部左上逃走
Rank 18 贏20場 其餘全部左上逃走
Rank 19 全部左上逃走

恭喜你上到Rank 20
最短140場完成
新手可能要打多幾十場囉
唔一定低iv
應該係random
衝30係緊要, 你想追100iv都起碼有得追
玩返幾日發覺衝30都辛苦
宜家25 諗緊係咪要課金開位買劵
加一堆朋友日日做送禮勤,夠3心同4心就開雙經蛋
背包同精靈位係基礎來
等緊個開位禮包
咁我課D開位

好難得4星
哩隻係咪要暗影先有用?
pve,同拆塔打蛋都ok
逃走既反應要求高過一般對戰
我逃到出冷汗
pvp真係要幫啲怪開哂2技先好玩
之前唔識同埋想慳塵淨係用一招技打
有2技可以陰人開盾幾正
新手係咪iv有90左右都可以進化黎玩?
唔只30係要衝31
如果係打PVP以外嘅,攻15都夠用,睇下隻寵自己屬排名幾多
你呢堆如果係2018年或之前捉嘅,可以搵人交換搏亮晶晶,省好多塵又有即戰力
大部份係2018 2019
可以留返,搵有玩嘅朋友仔交換神獸/異色
社群日時間有交換星塵減半,把握一下
進化可以,但升就要諗諗,特別係冇15攻
因為你新手,唔好亂用stardust
收到
宜家都有絕版技
今次淨係怪力都兩張,班youtuber實會轉,早幾日個盒1050幣,賺嘅錢唔差得過打raid,出新raid谷得一次,呢個每季鳩改吓就季季賺一筆

其實N記個天氣系統都好趕客,com day出pvp精靈基本上中天氣加乘就可以收皮
上兩個星期,九龍公園超多
可以考慮進化捉返黎本身已經高level既精靈做暫時戰力,咁就唔洗浪費星塵又有寵做打手
佢就係想你冇咁易捉到心水野
N記:「想咁快停手?冇咁易!」
如果唔諗住hard core玩就留起啲糖同stardust等有100準神/神先升啦,有啲精靈普通糖都唔係咁易拎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞