Pokemon GO (70) 下季招式大幅度改動

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
Morpeko will be able to change form mid-battle
即刻down返黎玩
岩崩下季nerf,地震nerfed 泥射下季nerf

金屬爪buff都未必救到g泥魚
1500杯打到14lv開始卡
比人屈機
賭撚熊、卡比下季都收皮了
不過仲有巨舌

https://pvpoke.com/new-season/rankings/all/2500/overall

可以參考下季排名了
用咩陣?我地幫你諗諗
加油打埋佢,靠疊勝場就上到19拎etm,我廿鳩幾張冇打了下季環境大變有機會睇下
水地gl太多,必備草招下季係十幾季以黎大洗牌,可以重新組過
巨沼、鯰魚、沼王我睇到煩
由唔識打加農水砲,到而家見親都贏
下季要諗點打毒、妖,超壞星、多腳水母會成為熱門
土龍弟弟,土王勁撚到

水地得番海牛獸。妖風係最on9,仲有得加強
下季一定一堆毽子棉、風妖精
特別飛行系削弱左
我屌N記老母,辛辛苦苦養大佢,咁就廢咗
仲有Toxic既毒氣雙子
過動猿:屌晒你地老母
搞亂唔知幾多個特殊盃,一早要收皮
https://lihkg.com/thread/3766297/page/1
呢個post啲戇鳩仔 真係睇到忍唔住出嚟屌兩句
一隻考對遊戲理解、考計數、考反應,捉心理嘅game
俾一班戇鳩仔講成零技術、手指督督下嘅game
無知、戇鳩都唔緊要 但係要衝出嚟柒

16歲仔就可以由上年早早出局到今年登頂。
真係要付出幾多努力先得...
我呢啲老屎忽就算季季上legend都自愧不如
電燈怪今季nerf完下季再nerf多下
唔知仲頂唔頂到
我本來都想o係o個個 post 入面講兩句
不過最後都係算,費事同 d 唔了解隻 game o既人嘈
個 post 入面好多人都係為鬧而鬧
都係想引人注意o者

土王必備?
有隻排50幾
仲有另一個POST都係,
同你一樣,唔想理班戇鳩仔,所以先係到屌兩句
https://t.me/+UtUBsxjIRazZsQn7
TG討論PVP嘅group
有興趣可入
以前好想同人討論...
不過N社真係好撚垃圾,雖然下季招式大改
但今季啲lag、frame drop、三盾、贏咗轉圈唔郁變輸
搞到已經冇晒mood

而且越打得多就越知道自己癈
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞