iPhone 16全系機模曝光!

296 回覆
8 Like 213 Dislike
Se唔升級就唔關我事
用緊Pro

個鏡頭又重又無用, 好少Zoom 反而0.5x 仲用得多
情願買大一個level 容量
idog要護主覺得冇所謂
APPLE 話啲人分唔到... 無所謂
但一講到粒U班idog就會話 你部機粒U個跑分連iPhone12都不如
idog啲double standard真係
而家除咗Pixel都冇得笑啦
Snapdragon/MTK都跑贏iPhone 3nm
每年普通版iPhone都係最好賣
啲人覺得夠用就唔駛買pro系列

而且點解要話其他人係idol?
鍾意用咩型號/牌子係個人嘅選擇
你咁樣講會令其他人想加入android行列?
因為其他人用嘅牌子就吠人
岩呀
香港樓價一樣
“個個揸住部iphone 就會話影相最好 最流暢”
是但上threads睇下都知好多人都知iPhone而家係次一等
Threads夠曬普通人啦?
你見入嚟屌嘅多數都唔係用Apple
唔知點解又唔係會買 ,又睇唔上眼,講到會買嘅都on9
又話咩咩咩仲好用啦
但一有關於iPhone嘅post就特別關注
好撚有趣嘅現象
會上threads 個d 都係會留意下呢d gadget 資訊吧
真係普通個d 係連threads 都唔知係咩個d

有次向d 幾黑既餐廳食飯
隔離慶祝生日
佢地搵待應幫佢影相
有個男人話 用我部影
之後佢老婆話係呀 呢部iphone 最新
影出黎好靚

我唔知你個d 係為左咩
不過是但啦
主要收入來源係換電池
Threads一堆00後10後
點樣留意gadget資訊先會識玩threads見到呢句都起鷄皮
蘋果真係搞唔掂喎
完全無意慾換機
用緊iphone 13 promax 1TB
用左三年都仲有七百幾gb剩

成個香港得00同10後
無60 70 80後?
咁你繼續起雞皮
你自己以為見到既就以為係全部真係幾窄
雖然冇乜意欲換機,但部13 d電得番70%
今年如果se舊電正正常常就換部SE算
你以爲用threads就留意gadget呢句就顯得你更加狹窄你識幾多人?
網上嘅人唔會多過你現實認識嘅人?
笑撚左 原來2024仲講緊120HZ重唔重要
成單野好撚無知
我以為我22年個陣(準備換14)先問已經太遲 因為已經比班an9話出左幾年 仲要12已經有左2年
但原來過多2年仲有人討論
我係過來人 要討論個堆肯定未上過120hz
難以置信咁多仲未玩過120hz
香港版唔知會唔會有返eSIM
你講乜鳩架
講講下電話唔夠人講 講樓
你去街市買菜講講下價 會唔會突然講金價呀
發布會應該又係咁短時間
然後股價又跌
其實...咪就係有AI呢個實際需要,先要多ram
佢覺得之前既應用唔需要咁多ram (ram要錢, 又會食電)

Android世界係唔理用唔用得著都加落去,唔同玩法
消費者見多ram就J,加啦,食電就加大粒電

同埋唔係多ram就行到AI,係要有AI加速既晶片先行到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞