iPhone 16全系機模曝光!

296 回覆
8 Like 213 Dislike
屏幕大咗
機身再加多一個觸摸式按鈕
邊框再窄啲
相機CMOS再大咗,影相會更好,不過鏡頭會更厚

https://youtu.be/3QaLkrN_V_M
不過鏡頭會更厚
疑似 iPhone 16 Pro Max 機模照片曝光!忽然出現全新古銅色鈦金屬款式

早前流出關於 iPhone 16 Pro 系列配色選擇,提到 Apple 或換走現版本 15 Pro 配備的藍色鈦金屬、改為加入玫瑰金鈦金屬色款。不過新近流出疑似 iPhone 16 Pro Max 機模,其展示配色就似乎帶來不同說法,當中加入此前未見過全新色系。

據爆料達人 Sonny Dickson 早前在其 X 帳號(@SonnyDickson),展示一組拍攝了疑似 iPhone 16 Pro Max 機模照片,相片中除顯示了現時 iPhone 15 Pro Max 具備的原色鈦金屬、白色鈦金屬及黑色鈦金屬外,第四組色款就出現了此前未曾被提及的古銅色鈦金屬色款,而非早前網絡流傳將取代現時藍色鈦金屬的玫瑰金鈦金屬色款。

現階段未知 Apple 最終會為 iPhone 16 Pro 系列挑選何種配色,不過從照片中看到古銅色鈦金屬展示色彩,就似乎頗符合品牌對 Pro 系列相對沉實低調的偏商務風格。綜合現有資訊,iPhone 16 Pro Max 將擁有更大的 6.9 吋 LTPO OLED 螢幕,配備 A18 Pro 晶片,加入為攝影創作設計的 Capture Button 錄製鍵,及在推出後稍後時份增設對 Apple Intelligence 應用。
觸摸式按鈕 咁個case 會點 開多個窿好柒
2024年60Hz
代代都一狗樣
本身就預係裸跑
pro啲色想點
普通又得60hz
space black不鏽鋼邊先好睇
都係一出就換 年年都換
新色是咪印度Ver
咩都upgrade 比你就係唔比120hz
講咁撚多廢物

咪即係基本野升級囉
都唔知到時點設計
所以有pro比你揀,無錢係你問題
因為care 120hz到要生要死嘅人真係冇想像中咁多
普通版賣咗咁多年仲係每年最好嘅賣嘅款

Android廠不如搵年試下某啲model唔俾120hz
銷量可能唔會有咩大分別
An9又輸
Apple就係睇到呢點
買返黎咪又係上連登 睇Whatsapp
買幾勁都無用
我大把friend揸iPhone Pro機/Samsung Ultra機
個個都淨係講部機影相拍片好靚
或者呢期興AI就講AI

冇人提過120hz
屏幕
螢幕
鈦合金整到咁多顏色咩?靠電鍍?會唔會好易甩架
我自己都係 但都要換
D功能都未識用.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞