iPhone 16全系機模曝光!

296 回覆
8 Like 213 Dislike
哥基patpat覆得未呀?「畀」定「俾」呀屌你老母
https://lih.kg/CFtAmtX
#131 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
唔係唔care
係錢問題

賣咁貴仲俾60hz
發佈會一出完舊機幾時先會減價?
15 pro max 等17pro max只買單數機
第二朝電器鋪就減
其實應該好難
我諗apple Touch ID 啲parts用得7788就Mac都會換face id
出咪換囉,唔係貪佢咩更新,係舊機用3-5年舊電收皮。 還掂都係whatsapp 連登,唔好成日hand機就得啦。咩新功能有咩用
食咖喱hi到都唔驚
無論pro定pro max個電量都仲係唔夠an機黎
好多年前都話3.5吋人體工學mon夠用添
垃圾
仆你個街 比番touch id 我ok 無120hz 都比番90hz 我得掛
根本冇咩人會care, 睇慣咗根本冇乜分別
咁佢又出官方case?
其實見佢今年推ai 都知
只用iphone 既人唔會理android
個個揸住部iphone 就會話影相最好 最流暢

但S24 行左ai 後
d 人覺得無咩謂既圖像生成功能係有d 人覺得驚喜既野

同埋呢個design 真係悶啦
叫人點話俾人知自己換左機
但係mon個Hz係最直接接觸到
唔怪得iPhone越嚟越少人用,出啲咁嘅嘢不如唔好出
隨左個refresh rate,一個靚mon既準則仲有好多野既,個pro motion,色域同用電量既進步都唔可以忽略既
公道講句,錢問題係用家問題
你覺得貴,即係你唔係佢服務對象
用慣咗120真係番不能到轉頭

睇芒順暢咗 精神咗 工作順利咗

有日用番部舊iPhone 感䁷用緊windows 98
同邊部比先?
https://youtu.be/4sunUuv-pgY?si=dzVYTfD7jZ5padmS

同S24Ultra比差唔多
care 120hz到要生要死嘅idog真係冇想像中咁多
係你班友只要有個蘋果logo咩垃圾都食得落
啲spec7到過唔到心理關口就等多年
成日話iPhone襟用 你哋冇動力轉咋嘛
留喺個生態圈走唔到咪走唔到囉
係要自己喺度呃自己
if you cant’ beat them, join them

見你哋零願核突都要用套,做乜唔自己出埋賺多你哋一筆
「care 120hz到要生要死嘅idog真係冇想像中咁多」
用咩角度去理解你呢句都get唔到你改紅字呢part up緊乜

如果你想講唔care 120hz嘅人係idog
咁普通版(冇120hz)嘅好賣程度證明呢個世界其實有好多idog?

如果你想講care 120hz嘅係idog
咁即係屌iPhone普通版冇120hz嘅人(包括你)係idog?
15pro 電池倒水咁
好想換16pro
而家咁樣唔知換唔換好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞