[開個靚頭]曼聯終極FF轉會區 [2807]

1001 回覆
7 Like 7 Dislike
bruno 2球
MM 1球
有祖1球
把握力好啲都4,5球
雲佬唔該出盡力鞭策佢地
可以唱魚拉突歌仔未
ps 邊度買件新snapdragon紅戰袍好,泰版?想印11還4爆炸頭
傳控攻唔入富咸low block
Debut已經勁融入
愉景灣?
佢明顯莫氣,加上大傷過,始終未到值得俾佢搏全場嘅時間住

同埋兩個都係打右,唔通為換福送祖去左邊咩?
馬沙好impressive 幾下落腳好準
拎龜哥邊季比先
淨係拎蘇一二季比既話
delete輸硬
不過佢真係好撚慢,組織做到野 但係速度好慢
下半場福上力 amad開始攰 都正路
呢場龜同米路真係打得好
尤其係龜
祖踢右邊D決定正路好多
下半場尾段米路喺自己禁區快腳篤走對方球波 俾龜保護下娜娜安全接實都好有功勞
有祖可以左邊
山狗放心走啦
左邊冇頭先嘔返出嚟嗰球啦
睇完今場支持買烏鴉
講第一場
呢啲時候逼搶強度下降就要拖返慢黎踢
所以好想要隻6號係控制到節奏解壓
有zz, mm 個定位更加唔知想點
除左逼搶同回追,進攻時根本無作用
Most times a side has won their opening game of a Premier League season in the competition’s history:

◉ 22 - Manchester United
◎ 20 - Chelsea
◎ 18 - Arsenal
◎ 18 - Liverpool
◎ 15 - Man City

The Red Devils start another campaign with all three points thanks to Joshua Zirkzee. 🙌
Agger俾到幾多直線空位套路
同埋黎生冇再咁隨心 多左戰術佈置俾佢
ZZ真係有少少廢老影子
唔怪得AC想買佢
睇慣awb d 傳送控球再望馬沙

坦忍到兩季都算係咁
剩係般同mount都3腳單刀/半單刀
仲有般兩下禁區頂空哂 拖慢射/ 安式屙尿射波

般唔好又下半季先識踢波

今場最好 龜 卡米

最差 般
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞