[開個靚頭]曼聯終極FF轉會區 [2807]

1001 回覆
7 Like 7 Dislike
上半場佢救到個遠射係最關鍵
Ugarte更唔得
你build up嗰時就變相係得Mainoo/Casemiro不斷跑去做Passing outlet你波都傳唔出
米路做後上好過純6
我曼差一個Kovacic做呢件事
認同,傳嗰腳係唔好
加拿祖亦都處理得唔好
Btw, Olise喺拜好勁
就是角色調返轉頭你會喪屌福
大把人屌佢傳得差

大家都咁廢, 打和啦
buildup 果時咪oo / 卡米/短馬做出球點

講緊整體踢法
而家真係差個執second ball嘅個迫搶先成型

迫到但成日無啦啦個波彈去對手俾人打反擊

仲有ugarte係傳波差 唔覺技術差

佢執到個波 短傳最近佢嘅隊友夠做

曼而家唔需要一個lone pivot 6號
係需要個無限體力 控球ok 執second波能力滿分嘅球員
笑死
7福真係點都有人撐
d point仲愈黎愈正
屌你都CLS
佢冇接到波咩
佢接波個時唔係空龍???
我睇完成個preseason + 今場真係唔覺坦要個6號

佢要個執second波好叻嘅球員
有祖係射柒 但派飯的確傳得差
傳個斜直線 有祖用右腳tap in就搞掂
即係打fifa唸d情況緊係用三角傳trough ball而唔係X就咁pass
組織時短馬 / 兩閘上黎
已經做左本身6號嘅野
特別係短馬

而家我睇佢迫搶唔完美係 其實我地真係迫到
但迫到對面亂解圍個波出黎 有時又無啦啦會彈番俾對面打反擊

呢個踢波我地要個kante 多過要個rodri

Ugarte似係kante type咁當然差好遠
但啱用過berge
佢傳得差

但祖有時間修正都處理得柒
無人換鐵打都死
望就入多隻防中可以輪換下
傳得差要收步修正, 咪兩個都有責任囉
話射得差同時傳得差有咩問題
踢波果時我球球傳到你心口以上你唔好屌
你接到波架

頭頂又得

腳踢亦得

帶波都得

廣告時間,多謝支持
福傳波真係好差
將所有籌碼放短馬傳得出呢件事係唔持久的
嗰個ugarte執完20秒後又俾翻人有咩用

Mainoo就大約70分鐘體能
佢學唔識用傳波跑少啲以慢打快
咁就只有三中埸甚至四中埸要包佢底
呢兩件事係同一樣責任?
自己死攞角射歪佢就是篤正都已經入喇
空龍呀屌你老母你唔攞角踢中龍入啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞