[開個靚頭]曼聯終極FF轉會區 [2807]

1001 回覆
7 Like 7 Dislike
削屎
發覺宜家個squad full team既話擺到3-5-2
只係成堆翼可以去坐bench咁解

利申:只係講緊擺到 冇話應該轉
請問自轉走得未
贏波就雲佬功勞,咁昨晚失分係咪就入坦數
有祖今場閪到震wo 比Robinson完封,得一下爆得贏出波
又一個無視咗佢球助攻
原來可以咁樣反坦,學到嘢
球員在狀態 配套齊全下既坦狗算唔算幾好J
有冇人知其實件黑色龍門香港有冇賣
其實preseason佢正正經經踢10號係唔錯
依家玩般假9
mm又半隻st 又半隻10號咁
佢自己應該都諗緊點踢
睇下坦狗會唔會多d唔同款戰術安排發揮球員
點止呀,仲有一球比助攻果球傳得仲靚,過哂Tete柒福都諗住執硬點知Tete咁都可以伸到後腳出黎攔到

29分鐘上場時間可以交到兩腳key pass出黎咁都閪到震
佢係有踢得唔好既地方,比如係處理球既判斷上仲有進步空間,會自己扭失輸反擊,但唔好忘記佢只係20歲,正式上位做主力輪換第二季咋
點解啲人成日都對啲青訓既年青球員咁harsh
其實蒙特係可以好似科頓咁俾佢踢得自由d
佢個身d肌肉好撚厚
尋晚睇佢慶祝側身個鏡頭
我估佢講話爆得贏出波 就係你講呢球
食屎
轉哥有無消息要清定繼續有得踢?
尋晚見佢又起身又坐底仲以為有得出後備

Welcome Max
馬莎debut幾好J, 見右閘位有埋頂波好驚喜
Kante 拍檔係飲水而唔係佐真奴,講得出都幾識波
咪即係類似以前星爺喺曼聯個角色,上半場頭十幾分鐘富咸其實主導緊球賽,之後開始高位逼搶攪到富咸完全冇有效組織攻勢攞到波都要大腳踢前就算,下半場換咗人之後就變翻五五,有段又壓返曼聯差啲失波,前隊長同卡斯今場踢得好其中原因都係全場計大半時間都壓前,變相令到中後場壓力減少多咗時間睇定用波,到唔壓富咸嗰啲時間其實都幾危險
自由人個位比般搶左 唔會輪到mm
想印佢了
咁樣傳個身後彈地波
對一個頂薪十號仔嚟講 要屌囉
當然都要屌撚埋有祖處理得好差
其實哥迪奧拿真係好勁
佢教到每個球員都可以有好清晰角色定位去適應佢想打既波
max 咁矮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞