[開個靚頭]曼聯終極FF轉會區 [2807]

1001 回覆
7 Like 7 Dislike
希望快啲清到人
柒福有突破?下下推甩腳喎
過完人拎唔返個波都計?
尋晚睇以為真係成身汗咁熱
睇個樣福頭想射既,所以重心腳係左
到想傳既時候右腳去片球波比有祖片撚到咁柒

有祖想做牙朗,而呢d波都入唔到仲想幫佢撐
咁你叫佢目標做蘭尼算啦

結論
兩個都柒
反而有啲期待有朝一日
Collor 搭mainoo
我曼歸來
阿狗件前鋒幻幻obi wan簽到未?
佢下半場有一下好似求鳩其一腳大腳踢前,然後比奧拿拿屌,咁岩又比鏡頭捕捉到,個鏡頭即刻影住佢攤手無辜樣好好笑
麥隊真男人
加拿祖最尾果球又係捐笑,好似還返上場社區盾柒福果球咁
卡斯呢幾場感覺真係踢返第一季既表現出黎,如果可以有個覆蓋範圍大既防中可以令到佢唔使成日跑上跑落慳住用,話唔定佢可以keep到呢個態一段時間
但佢同般d進攻決定同兩野比翻個波比人真係好撚嘔血
屌佢老母啲把握力差撚到,XG2.51,4個big chance入得1球(不過最尾果腳之前果啲部分好咗好多,特別是啲反搶)
加拿祖最尾果球又係搞笑,好似還返上場社區盾柒福果球咁
出得佢兩個都係玩大數法則㗎喇,所以先要一個覆蓋範圍大既防中去執second ball去製造多啲反搶而來既transition機會比佢哋去交波之嗎
人地上面個tweet
已經有埋圖講埋點可以交得得好
令有祖射得舒服啲而提高入嘅機率
都可以唔滿意
係都要嘈話有祖錯曬
家下打機玩FIFA咩 禁個button就入咩
空龍無錯對於一個職業球員係要食硬
但射就一定入?強如夏蘭空龍1 2米都miss過
交嗰個無責任?
空曬無人係前面mark俾曬時間你諗完再交個靚波
都可以交到咁空龍無私橫交就無責任?
交咗個波就可以大曬瀨曬啲責任俾有祖?
有祖係衰但派飯狗係咪都可以交好少少?
一隊波每人諗多少少做多少少已經好夠
係呀係呀交咗俾你就唔關佢事
咁同派飯狗本人今場上求其交一腳心態一樣
交咗就算
條識波帝成日係要懶係見解獨到咁 又唔肯聽人講
痴痴地線
皇馬版卡斯
曼區輸波贏波都係咁精彩
麥龜係唔錯,但係下半場有幾下情急下亂咁踢返個波出去俾人再攻
福自己射啦 無信心
龜隊會唔會太勁
冇睇 般係唔係好差?見人屌佢miss咗2個big chance之餘又亂咁傳波同上季冇分別
贏輸都係嘈
交前多一碼都好啦等人射得舒服啲
曼區係咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞