[開個靚頭]曼聯終極FF轉會區 [2807]

1001 回覆
7 Like 7 Dislike
成個踢法就係迫搶+ quick transition

一個執second波好強嘅球員係必需

所以咪買埋De ligt /Yoro
兩個都用到波

我都覺你話要買個6號唔係問題
只係坦呢套quick transition+ 閘內收 根本唔需要真係一隻6號

佢最需要係隻kante
龜哥勁好J
有祖大柒福哥少柒,滿意未
係 所以先改射箭
我睇嗰時都係咁諗
老實講同價錢馬沙勁好多
短馬咁大隻
同埋ugarte有無你講到咁完全用唔到波都係問題
佢執完second波交俾隊友就得

唔講pre-season

剩係今場對fulham 其實上下半場迫搶都有效
但幾球彈下彈下又彈番俾對面

我地無個coverage好大 專掃second波嘅球員

卡米呢兩場回春已經做得好好
但係要佢咁樣踢到10月就變番上季果個佢
煩撚到
Ugarte有冇33歲Kante 70%呀
水曹個撚樣係咪準備轉會 尋日名單都唔見佢
好癲
睇佢IG就唔好當佢曼球員啦
市面上kante type又後生嘅咪ugarte
但佢又唔值50m 咪拖到而家

Alantata 個ederson 同埋森林個danison 都傳過都係呢type

真係6號得berge傳過
坦克話佢耳仔唔舒服喎
收皮啦扮乜撚中立角色調返轉頭已經二十幾個page屌緊
佢留隊都只會做替工
有人傷先會用佢打後備
如果用佢可以換到烏加迪過黎而唔洗補錢其實諗得過
當然都一樣要玩下財技
期間限定Mcgriddles
有祖果球福哥傳得咁差
龍已經出到好近
後面都到 祖係難射。
成隊波冇再斷開兩節已經明顯進步
龍都唔中太離譜, 係要兩個一齊屌
問題是Kante都已經唔是純6好耐
Kante後面是drinkwater/Kovacic
Ederson後面是De Roon

真是double pivot咁坦哥就一定要收一個人嘅自由度
搶贏波可以用一個group或者拖延唔需要All in Ugarte
見過鬼都怕黑,曹爺自己諗個理由夾夾口供
咪話而家唔係要個6號
要個掃波嘅ball winning midfielder 搶2nd波打transition
同埋ugarte 護波 個人技術完全唔差

點解會講到佢搶到波會好似fred咁控唔到波

佢係progressive pass 差 姐姐單純係個ball winning midfielder

但今季呢正隊曼暫時就係要呢樣野

暫時回春嘅卡米做到 但你期望佢場場都chur
可以去到幾時
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞