[開個靚頭]曼聯終極FF轉會區 [2807]

1001 回覆
7 Like 7 Dislike
聽日睇麥堅sir破痢狗
潛咗水
今場除咗米路 龜同短馬踢得好之外,NaNa都要讚下
今場見佢𨳒人勁過上季提場多咗好多,呢啲先係應該要有嘅龍
Burger幾時過嚟真是差佢呢type

型到, 角球都唔洗輸
ZZ同海龍嘅skillset唔同
我個人覺得佢哋同時出場都唔會互相排斥
海龍其實偏傳統射手多啲,finishing強啲;而ZZ係比較現代化嘅false9,可以拉後做駁腳又可以入返禁區做其中一個支點咁。
反而B費+Mount暫時睇都仲係1+1<2

而家睇其實最逼切要有多個左閘同防中(或者工兵型中場中),今場啲危險鏡頭依然同上年好似,缺嘅就係一個逗住中場&防線之間嘅人。但老實講,有呢啲情況ETH無理由睇唔到,所以唔知係唔係坦克戰術嘅backfire
而家英超冇乜邊隊真係死守
好想要對面個左閘
是幾好 體能+防守技巧夠用
但防線都有高低嘛
谷得前定收得後對我哋班大帝差好遠啦,特別係福狗
睇完呢場
其實打緊double pivot +迫搶
中場線同防線之間兩隻閘會升上黎做防中
仲有短馬 變相2線距離好近 唔洗真係要個逗住6號

其實而家要個無限能力執second ball好勁 多過要個逗住嘅6號

所以明點解ugarte用波唔好 都死追

而家隊波迫搶成型 但仲真係差個企位現位+無限體能執哂second ball嘅中場
削屍竟然維持到debut入波呢個傳統
Legend.
其實呢點正正係米路最強嗰點 本身係唔應該對佢進攻上有太多期望
而家對佢要求比起佢之前係皇高太多 又要做波 又要攻 同埋年紀開始大

coyller睇熱身都似踢到呢個位 但係要時間浸
入多過2球嗰啲xG都係細過2
呢個人講得好到位
ZZ係嗰啲用腦踢波嘅人
同福呢啲無球商嘅比真係好大差別
係幾好j
歐國盃出佢可能已經對冧咗英撚
躁狂佬咁都值350k??
呢個二打一除咗前隊守得好外 好大原因係P廢
空到咁都唔傳 係要帶前幾米收窄哂角度先傳
收嗲啦老屎忽
我哋食開屎,而家有飯食已經好開心
同意 ,肥虎係做到 但係workrate 年紀大 跌得好快 要搵一個好似kante or 執second ball 中場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞