[開個靚頭]曼聯終極FF轉會區 [2807]

1001 回覆
7 Like 7 Dislike
個人覺得今場打得幾好

失波之後有積極反搶,都做到兩三下機會出黎
控球嗰陣見到左右兩邊都有form 唔係鳩控控
例如左邊福會同般做下配合,引對方去邊線再傳返個波比禁區頂做射門
右邊都見到迪亞路傳直線比蒙特插入禁區再做one two

後場做組織有馬天尼斯放長傳,可惜都係把握𠸝唔好
麥佳亞都係高波殺晒同埋一啲簡單傳波做得好,一對二嗰下我諗都有少少運氣,如果嗰下對方用高波都幾係野。
覺得達洛治放左邊有啲浪費佢進攻能力,成場波好似得一次攞波斬入禁區
新人馬沙哥即插即用,後場組織幫到手但進攻能力未見到有,要睇多幾場先
拿拿就左腳長同上季差唔多,都係唔夠力過唔到半場,有球差唔多傳到成個地波禁比人截到
有祖好慘 。一場冇態 已經被屌爆
但身位好勁下
對強隊再睇啦
早過狗餅開工
上半場好多時候富咸收晒後我哋剩係識喺後場猜嗰段就係Delete>龜哥嘅原因
講單防 縮後守龜狀態好應該無問題 但係唔會幫到隊波build up
Delete尋晚係柒 但你睇佢傳波特別d貼地平飛球係可以穿幾個人傳到上去 佢嚟之前全隊得短馬做到
福/安 唔走, 都無乜可能再入
水槽筆錢就換防中
新仔入波
原來昨晚OO啲搶波咁撚癲
大家都係集中屌佢嗰球叉燒啫
重有一下禁區頂失球權輸反撃
但整體嚟講佢係比到福同Amad比唔到嘅嘢隊波
拎最佳狀態嚟講 有祖Amad福自轉四個打法長短處都唔同 戰術可以靈活好多 但當然要點Keep到四個都Fit/唔傷係好難
傳得差但有祖無理由唔入
有條友話隱形
希望保留番
公海: OO overrated
尋晚咁多球遠射最似樣係佢嗰球 貼地柱邊 差少少
下半場中後段好似速率慢左好多所以唔對路都即刻換走佢
係上腳多左少少,有幾球早半秒傳返出去就唔駛比人搶走粒波
喱球見到OO係P仔後邊手指指提水 果邊呀
右腳應該會好d
佢同右閘夾好啲威力會更大
癲撚到唔知佢睇緊邊場
如果辛祖唔係賣去psg,佢狀態好既,真係有啲想睇吓左辛,右Amad,中間猛,前鋒食屎呢個攻擊組合

辛同Amad就做wide playmaker既角色,猛就負責前插、拉扯防線同發動逼搶,食屎就負責拉返中間做策應,幫手拉對手防守球員出黎幫兩翼同猛製造前插既空位,同埋負責最後埋門果腳
唔知有乜好嘈,兩個都屌哂
開始睇到OO啲遠射係幾準
般奴既話射左上天
次次都係曼區mma仲精彩過場波
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞