觀塘紅茶冰室遭波叔家族踢走 業主談判加租內幕曝光「為啖氣 唔租畀你」

604 回覆
341 Like 29 Dislike
果個係你喎,你望下上面啲replies吖
我點樣睇番你𢦀鳩死窮撚思覺失調出嚟我啲reply
你條𢦀鳩死窮撚咪一樣copy唔到你條𢦀鳩死窮撚思覺失調出嚟我既原句
睇黎你真係思覺失調
論前文後理,我會有啲咩intention去copy你呢句呢?
從來技窮照抄人地句野黎死頂果個又係你
你條𢦀鳩死窮撚 頭先話"你係第一個話我「乜都唔做」既" ,
你條𢦀鳩死窮撚 頭先話"你話你係咪前後矛盾邏輯癌呢"

所以我好想睇你條𢦀鳩死窮撚示範點樣copy你條𢦀鳩死窮撚思覺失調出嚟我既邊句"係第一個話你「乜都唔做」既"
照抄你句野咪唔怕你條𢦀鳩死窮撚思覺失調
銀主盤
老老實實,其他人睇完你講野淨係會覺得你表達能力低下
冇啦啦話人示範講乜講乜,真係九唔撚搭八
波叔副身家,比d寄生蟲敗哂
咩叫冇啦啦
你條𢦀鳩死窮撚 頭先話"你係第一個話我「乜都唔做」既" ,
你條𢦀鳩死窮撚 頭先話"你話你係咪前後矛盾邏輯癌呢"
我先叫你條𢦀鳩死窮撚示範點樣copy你條𢦀鳩死窮撚思覺失調出嚟我既邊句"係第一個話你「乜都唔做」既

你條𢦀鳩死窮撚又思覺失調呀
八千幾呎喎
家下咪要減租
你講完啲野得自己會睇得明,有乜為呢
其他現有租客想減租就會好少紅茶咁無得租
業主益新租客唔係益舊租客呀
你條𢦀鳩死窮撚講吓點樣唔明
定你條𢦀鳩死窮撚思覺失調睇到啲我無打過既字
本身都以為係, 點知原來好多港豬食
唔知點解紅茶好多擁躉, 又唔係特別好食
打手囉 幾成功,小紅書都係咁搵人宣傳啦
你條𢦀鳩死窮撚講吓點樣唔明
你係第一個話我自己乜證明都唔撚做又叫你證明自己唔係窮撚喎

你條𢦀鳩死窮撚係唔敢copy原句定唔識字呀?
紅茶有錢賺,不過老闆太高傲,想減下租,結果畀人寸返轉頭

有錢賺一定要加租架咩
你條𢦀鳩死窮撚暴斃咗
win win 4贏,新租客又可以租到靚鋪,舊租客又可以唔使對住個唔鐘意既業主,新地鋪又可以叫價平啲,業主又可以唔使對住紅茶老闆,裝修師傅又可以清場同再裝修,大家話幾完美
你不停重覆講埋啲冇人睇得明既野
叫人點樣理你姐
btw你講唔贏人好小事姐
又唔洗咁小氣走去話人地暴斃姐阿巴打
都叫你條𢦀鳩死窮撚講吓點樣唔明
上面咪講左你邊part九唔搭八囉
論思覺失調呢
其他人睇完你冇啦啦話人暴斃咗
係真係會覺得你睇到啲冇實際發生過既事
真係會令人覺得你係思覺失調既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞