觀塘紅茶冰室遭波叔家族踢走 業主談判加租內幕曝光「為啖氣 唔租畀你」

604 回覆
341 Like 29 Dislike
寫明小紅書名店竟然冇人理笑到仆街 食晒兩家茶禮
由此可見,紅茶有幾仆街啦平過佢嗌果口價租比第個
業主揸住咁多鋪點會唔知叫得幾錢

就係知45萬一定有市場

見你生意好咪收你貴啲

人地又45 你又45

你唔肯俾貴啲咪下位
你咪睇番上邊你自己啲replies睇下邊個跳制啲囉
你前言不對後語,人地冇講過你又話人地有講過
冷靜啲控制下情緒
諗清楚自己講啲野鳩唔鳩先走去覆人
好過係到做小丑引我笑啦
我開口埋口都係窮撚窮撚咪令你條𢦀鳩死窮撚跳曬制跳出嚟
你條𢦀鳩死窮撚肯貼自己身家同身份出黎未呀
我留言話你係窮撚就跳制吖?
如果話人係窮撚就算跳制既
咁你睇番你第一個reply
你應該係最早跳制果個喎

仲有呀,又係你係第一個話我「乜都唔做」既
而家又話我有打字,所以唔係「乜都唔做」
你話你係咪前後矛盾邏輯癌呢
又比人捉到你啲柒野
你話你係咪講多錯多呢
我係第一個話你「乜都唔做」既????

你條𢦀鳩死窮撚思覺失調?? 俾吓source
2.4回報真係好鬼低
你條𢦀鳩死窮撚咪係前後矛盾邏輯癌呢
又比人捉到你啲柒野
你話你條𢦀鳩死窮撚係咪講多錯多呢

你條𢦀鳩死窮撚唔識字抵你做𢦀鳩死窮撚
你係第一個話我自己乜證明都唔撚做又叫你證明自己唔係窮撚喎
Source就喺你上面啲replies,如果你唔尷尬既你可以慢慢睇
你係第一個話我自己乜證明都唔撚做又叫你證明自己唔係窮撚喎

你條𢦀鳩死窮撚係唔敢copy原句定唔識字呀?
識執人口水尾啦,叻喇叻喇
你copy and paste 完人地段野
段野前文後理咪又係笑鳩番緊你自己
你條𢦀鳩死窮撚唔識字抵你做𢦀鳩死窮撚
笑死我
你條𢦀鳩死窮撚生出嚟係俾人笑
你條𢦀鳩死窮撚係唔敢copy原句定唔識字呀?

叫你條𢦀鳩死窮撚俾吓source我係第一個話你「乜都唔做」
做咩姐,去睇番你自己啲reply好尷尬咩?
你都覺得你自己講啲野好柒呀?
copy and paste 你段野咪唔怕你𢦀鳩死窮撚睇唔明
我點樣睇番你𢦀鳩死窮撚思覺失調出嚟我啲reply
又話唔敢唔敢
我淨係知有人又要介意自己比人話係窮撚,又唔敢貼身家去證明自己唔係窮撚
人地淨係會覺得你小丑技窮囉
你條𢦀鳩死窮撚係copy唔到你條𢦀鳩死窮撚思覺失調出嚟我既原句
你條𢦀鳩死窮撚係copy唔到你條𢦀鳩死窮撚思覺失調出嚟我既原句
所以我copy and paste 你段野咪唔怕你𢦀鳩死窮撚睇唔明
波叔佢地有乜所謂?租高租低,錢都落唔到袋
你條𢦀鳩死窮撚有思覺失調
我貼完好多個0你條有思覺失調𢦀鳩死窮撚都會睇做1個0
我好想睇你條𢦀鳩死窮撚示範點樣copy你條𢦀鳩死窮撚思覺失調出嚟我既原句
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞