【尋苦主】一次 觀塘 痛症治療黑店受傷經驗

253 回覆
68 Like 50 Dislike
你仲未死已經好好彩,下次找有牌醫生好過
樓主已經好慘架啦,邊有諗到係開哂舖都可以係假。

如果個story係真,個治療師唔係chiropractic,為左錢一個唔小心可以搞到一個人有永久傷殘係唔係告得。
吹到結咗構治療師小弟孤陋寡聞即係乜鳩?
遲啲會唔會有人體粒子分解治療師?
搵佢嘅人結構都有問題(腦部)
全部會啪骨lock頸既一律當巫醫

邊個同你講啪完成身鬆晒都係幸存者法則

記住啪衰左無命賠
勁on9
幫你結構重整? 見到果堆title仲入去睇真係好癲
600蚊睇下正經醫生或者加少少做物理治療都夠
你官司未完咁快post上黎驚唔驚有手尾跟?
KW 係咩意思 睇得好辛苦
根本如果你頸痛腰痛係因為椎間盤突出嘅話!你再亂啪骨嘅話椎間盤會再凸出來!到時做手術有排你玩
發覺D啪骨撚 越來越多花名
但就冇一個真係醫生
Btw
KW
睇中醫好過
乜鳩野 structure therapy 都好信
structural engineering 就聽過
當日唔係睇錢,係朋友介紹;呢個Alex lam 就係利用熟人的口碑,一個連一個咁呃

因為我係借朋友acc出post , 唔想我朋友有任何面對法律責任的風險,所以寫返清楚

Kw
但你死啦傻西 個人7下7下 醫生都未必想醫你
連登有愛 謝謝
就咁睇名以為係micheal Schofield果種整建築嘅建構工程師
嘜痛物痛 睇專科醫生啦,做詳細檢查+物理治療, 有啲可能要做手術 例如 椎間盤凸出壓神經線腰痛
痛症中心都嘥鳩氣
你宜家係要醫生醫 不過都可以去physio 中環去揾Elton Ng 手甩骹 腰痛 睇過佢廿次上 加油樓主
以前最多肌肉痛,依加就成日頭痛 後尾枕個位
同埋有時會不知覺chok頸
都唔知係咪比佢鳩按到條頸神經
Ig Facebook一堆呢啲啪骨治療廣告 有啲話係中醫主理 又有咩美式 泰式啪骨治療 都唔知邊啲真係有用
幫推
呢啲仲衰過跌打同脊醫,不學無術
有料的就做咗物理治療師/職業治療師
Lm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞