[ATC]熱帶氣旋帕卡航空交通集中討論區2

837 回覆
5 Like 0 Dislike
架peach 63係咪轉去TPE?
140@22 07L

SQ890 landed

仲要好似好準時 唔使兜圈

你當戰鬥機流架

SQ都戰鬥機

sq大把ex新加坡空軍

其實唔係真係咁多

唔會少囉,佢係2條隊,尤其依家已經無乜expat
cx而家唔俾人check in
話所有機都2點後先再check in
不過我架機1335飛
係咪全部delay曬

睇嚟唔夠機用
大大大大delay

今晚啲大delay唔知上個post 邊條76夠膽話唔關打風事

今晚應該清到一半掛
你又放假?
不過我架機1335飛
係咪全部delay曬

睇嚟唔夠機用
大大大大delay

今晚啲大delay唔知上個post 邊條76夠膽話唔關打風事

今晚應該清到一半掛
你又放假?

唔喺香港,但隊長琴晚已經 whatsapp 我話我哋班inbound 會喺香港delay最少4粒鐘
一吹東南風就勁多GA
一吹東南風就勁多GA

喺個山到碌落嚟多windshear
140@22 07L

SQ890 landed

仲要好似好準時 唔使兜圈

你當戰鬥機流架

SQ都戰鬥機

sq大把ex新加坡空軍

識貨
不過我架機1335飛
係咪全部delay曬

睇嚟唔夠機用
大大大大delay

今晚應該清到一半掛
你又放假?

唔喺香港,但隊長琴晚已經 whatsapp 我話我哋班inbound 會喺香港delay最少4粒鐘

訓多陣
tower把聲好好聽

south

完全係18歲女嘅聲

真係唔好咁多幻想

Agree
tower把聲好好聽

south

完全係18歲女嘅聲

真係唔好咁多幻想

聽講起碼30
tower把聲好好聽

south

完全係18歲女嘅聲

真係唔好咁多幻想

Agree

唔好亂咁J
不過我架機1335飛
係咪全部delay曬

睇嚟唔夠機用
大大大大delay

今晚應該清到一半掛
你又放假?

訓多陣

話撚咗我天氣之王,黑雨打風,咁多年都無乜影響過我嘅工作生活
我諗我應該離左題 不過想問下

我而家係東京聽日會係NRT返香港 坐既係HX 不過online check in唔到? 有冇巴打知點解
CPA260 CPA288 CPA698 CPA748 SAS963(airbone) CPA344 CPA093 CPA156 CPA696 TPE (full)
CPA252(airbone) ANZ87 AIC310 CPA320(landed) CPA382 HKE3681 HKE625 CRK617 KHH (full)
CPA170 CPA178 CPA604 CPA610 CPA660 MNL
HKE615 HKE43 HDA111 XMN
CRK708 CRK539 HAK
BOX610 CPA694 CPA616 BKK
HKE764 HDA220 DAD
HDA169 HDA997 SYX
HDA153 ATG6652 CPA632 HAN
CRK9252 FOC
睇GA GA睇死人
原來講緊MAP

GA = GO AROUND
睇GA GA睇死人
原來講緊MAP

你唔好唔識扮識喎, GA係個動作,MAP係地點喎
不過我架機1335飛
係咪全部delay曬

睇嚟唔夠機用
大大大大delay

今晚應該清到一半掛
你又放假?

訓多陣

話撚咗我天氣之王,黑雨打風,咁多年都無乜影響過我嘅工作生活

我真係恭喜你呀
我諗我應該離左題 不過想問下

我而家係東京聽日會係NRT返香港 坐既係HX 不過online check in唔到? 有冇巴打知點解

你fare class唔包online check-in?
睇GA GA睇死人
原來講緊MAP

你唔好唔識扮識喎, GA係個動作,MAP係地點喎

Missed approach 算係noun phrase?
天 文 台 會 考 慮 在 下 午 二 時 前 改 發 三 號 強 風 信 號 。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞