[ATC]熱帶氣旋帕卡航空交通集中討論區2

837 回覆
5 Like 0 Dislike
UA180 delay左12個鐘終於上到機
但無啦啦要停一停三藩市

換crew掛

之後聽到佢講
想問下 UO果個refund 網 係咪死左
多人上得濟定refund都有time limited
多人上得濟定refund都有time limit

冇事喎 啱啱先申請完

冇事喎 啱啱先申請完

我not found既
濟留成田呀屌
濟留成田呀屌

HX/UO?

冇事喎 啱啱先申請完

巴打有冇link
30號嘅早機(UO870)會唔會影響到?見到班班都cancel哂好撚驚
係咪亂完了?
30號嘅早機(UO870)會唔會影響到?見到班班都cancel哂好撚驚

我29號晏晝機UO638都好驚 仲要成家人去

我29號晏晝機UO638都好驚 仲要成家人去

29號朝早,不過係HX
係咪亂完了?

香港呢邊差唔多了
係HX/UO
係咪亂完了?

香港呢邊差唔多了
係HX/UO

聽朝9點 UO 高松 點睇? 無寫DELAY/CANCEL
反而上面有人去其他地方要DELAY/CANCEL
係咪亂完了?

香港呢邊差唔多了
係HX/UO

聽朝9點 UO 高松 點睇? 無寫DELAY/CANCEL
反而上面有人去其他地方要DELAY/CANCEL

已經冇眼睇
你照準備
其實點解CX全部歐洲機一炮過Delay到4點?
等connection?
其實點解CX全部歐洲機一炮過Delay到4點?
等connection?

驚啲機返唔切
係咪亂完了?

香港呢邊差唔多了
係HX/UO

其實因航canx咗好多機嚟保之後
9月11號夜晚飛
岩岩睇到新聞6-15號又有兩個風唉
9月11號夜晚飛

喂 阿哥
你講曬啦
濟留成田呀屌

HX/UO?

Uo
諗緊比唔比錢轉香草直飛
9月11號夜晚飛

喂 阿哥
你講曬啦

睇新聞講預報咁講咋
31號飛有冇影響?
31號飛有冇影響?

見今日福岡夜機變凌晨機,幫各位慳返一晚酒店$
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞