[ATC]熱帶氣旋帕卡航空交通集中討論區2

837 回覆
5 Like 0 Dislike
想問下 UO果個refund 網 係咪死左
多人上得濟定refund都有time limited

冇事喎 啱啱先申請完

巴打有冇link

佢條link多左過 .
所以會404
聽日9:00 UO844 機
睇黎要準備定身後事
想問係咪可以網上改機票? 拎證明係要counter 拎?
第一次就出事

聽日既航班都會受影響

聽日飛唔哂今日果d,後日廉航應該都要讓路

利申 坐後日樂驚

UO D 機返唔切黎,變左冇得飛走
買左blue cross , cancel 好似有得claim 但酒店比晒錢冇證明入住得email 唔知claim唔claim到, 如果即刻買第二張飛又唔識點claim
見今日福岡夜機變凌晨機,幫各位慳返一晚酒店$

聽日4pm飛福岡都變凌晨機

E個時間可唔可以常規化呢,福岡落地時間好靚
啱啱MM63返嚟香港 臨降落喺香港鄰近海域嗰陣啲氣流好似過山車咁

明明十號風球都冇取消,今次都取消一班回港航班
我31號uo638一點飛福岡
呢幾日真係驚到春袋跌左都唔識執返

一日未上機一日都驚
仆街大阪班機取消左 uo808

uo一大渣28號既機

未打風已經話取消
禮拜日又打風molamola
9月11號夜晚飛
岩岩睇到新聞6-15號又有兩個風唉

轉飛左幾多個機場

台北
高雄
..,
9月11號夜晚飛
岩岩睇到新聞6-15號又有兩個風唉

又話星期日?

5號飛..
聽日9:00 UO844 機
睇黎要準備定身後事
想問係咪可以網上改機票? 拎證明係要counter 拎?
第一次就出事

聽日既航班都會受影響

聽日飛唔哂今日果d,後日廉航應該都要讓路

利申 坐後日樂驚

UO D 機返唔切黎,變左冇得飛走
買左blue cross , cancel 好似有得claim 但酒店比晒錢冇證明入住得email 唔知claim唔claim到, 如果即刻買第二張飛又唔識點claim

30號下午機
驚到仆街

30號應該冇事既,仲有兩日比佢散人
同埋我見今日都有機飛
我3號飛
轉飛左幾多個機場

台北
高雄
..,

廈門/峴港
轉飛左幾多個機場

台北
高雄
..,

台北
高雄
台中
廈門
福州
馬尼拉
Clark

飛返曼谷又有
去越南都有

一日未上機一日都驚

我聽日呀 就嚇到瀨屎

一日未上機一日都驚

我聽日呀 就嚇到瀨屎

我都係聽日 本身尋日飛
見佢今日又cancel左

一日未上機一日都驚

我聽日呀 就嚇到瀨屎

我都係聽日 本身尋日飛

你係打電話去轉時間?可以轉到第二日咁好
12號凌晨飛好驚

一日未上機一日都驚

我聽日呀 就嚇到瀨屎

我都係聽日 本身尋日飛

你係今日28號早機?

本身打風前uo已經講左有一渣28號早機會取消
唔好意思 小弟係27號香港航空HX284
原本10點35分離港 Delay到4點35分先離港
因為保險講左6小時會有得claim
我落左機無問到攞信證明delay左
我想問我返港再問翻航空公司既話
會唔會攞得翻封信證明?

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞