[ATC]熱帶氣旋帕卡航空交通集中討論區2

837 回覆
5 Like 0 Dislike
cx MNL ground 都好疊馬

MNL再爆就要去BKK

之後係咪要SG
我依家係台中 班機被cancel 又無通知要點做 我應該點做?

去機埸等

因為我帶住婆婆 年紀大 照去機場等?

MNL再爆就要去BKK

之後係咪要SG

再爆就冇得揀焗住要去廈門

MNL再爆就要去BKK

之後係咪要SG

再爆就冇得揀焗住要去廈門

我估
我依家係台中 班機被cancel 又無通知要點做 我應該點做?

去機埸等

照去
搵定個位畀佢坐先去counter
SU212 after CX694
ABBEY 4架機長驅直進
CX692 GA

似敗走

似敗走

694 GA
HKE764 DAD
喺sydney搭qantas,預計今晚7pm到,會唔會去第二到降落架
其實敗走係咪應該用來形容divert
喺sydney搭qantas,預計今晚7pm到,會唔會去第二到降落架

應該唔會
CX828如何,準備上機
CX828如何,準備上機

返到嚟就冇事
終於都要去到BKK
搞掂
終於都要去到BKK

坐緊機鐵去機場 希望飛到
岩先試land同架cpa694一樣撞正windshear

去機埸等

照去
搵定個位畀佢坐先去counter

ok
岩先試land同架cpa694一樣撞正windshear

CPA260 CPA288 CPA698 CPA748 SAS963 CPA344 CPA093 CPA156 CPA696 TPE (full)
CPA252 ANZ87 AIC310 CPA320 CPA382 HKE3681 KHH (full)
CPA170 CPA178 CPA604 CPA610 MNL
HKE615 HKE43 XMN
CRK708 CRK539 HAK
BOX610 CPA694 BKK
HKE764 DAD
ATG6652
Departure排長龍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞