萬事得Mazda 車主揮手區 (25)

952 回覆
21 Like 0 Dislike
WA 都勁多Mazda
咁點解唔買Mazda 3
幾好 我都訂過頭bumper 同1對頭燈大件料 不過食唔正船期 等左有啲耐先到 但起碼抵過含益好多 差不多一倍
Mazda有架Isuzu貼章既BT-50
美國限制好似日本車好似唔賣得pickup
Toyota/Honda/Nissan都有美國賣緊pickup
2020年馬3 好正 但盤好似得hatchback

我新牌仔揸 佢360泊車 同前後急剎 救左我好多次 不過部車係食油d

咩叫10-12$ 射程
Sorry 100k to 120k
咁差唔多 28car啲盤都係呢個range講下價隨時100k 都得 不過你要睇埋係咪iplus版
Tundra, Tacoma, Frontier, Ridgeline, Equator, Baja:
如果iplus版 我諗都要120k起?
師兄係咪覺得最好撰iplus版 有360。
睇你手勢
自己就後泊+望鏡夠哂泊位
10$有機會買到 iplus版
不過呢排勁少車盤/有既都好貴
早排有部MAZDA 3 Fastback紅IPLUS低咪賣11萬差啲想即刻賣咗部Mazda 2換車
Weekend 試下跟YouTube reset 波箱腦先
依定我一feel到想chok就用shift paddle落一波

岩岩行完一缸油, 岩岩好500km
依幾日個I-stop又突然work番, 可能之前放太耐,依家叉夠電
我唔知後泊同360 分別有幾大 我直接用360
冇唔賣得
只係d人唔買日本pickup姐
有前後Sensor都夠唔洗一定要360
IPLUS版反而係為咗個BOSE音響
都唔係
tacoma好賣得
只不過數量龐大既揾食車全部買Ford咁解
咁好抵喎
係 睇相好新 得19000KM
紅色好似係平d 唔知點解 其實睇番28car record 100k左右之前都有成交
其實佢隻紅好靚喎!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞