牙marf 第一日開thread就比人屌 話龍捲風好睇但唔使入場真係CLS

692 回覆
109 Like 69 Dislike
佢講一講 又多兩件戲院帶位失業 罪大惡極
你仲要柒到幾時,呢套係爛片咩?
又loop
買埋d垃圾戲上埋d垃圾戲都唔屌得
你柒撚到幾時啫 好撚好睇 唔洗入場之嘛
你走去同粒星講叫佢唔好道歉呀嘛
我屌佢戇鳩 同時都屌你戇撚鳩 咁都唔明 ?
其實佢作為演藝工作者講果句野本身都多鳩餘啦
仲研究個語境做乜
咁你都係戇鳩啦
撐埋啲倒米達人
佢有權係個人社交平台講任何野,但個後果要自己負責啫
影響緊香港藝人名聲都夠哂大鑊啦
鏡狗已經係個人版
個後果就係你地d無謂人吹出嚟
幫戲院倒米喎
直頭影響人類名聲添啦 屌你老母 講出嚟有無笑
叫人唔好入場睇西片喎
俾出面既人知道香港頂流藝人平時談吐係咁就真係笑到面黃啦
個後果就係畀人見識到香港頂流藝人講野係幾冇腦,幾唔得大體
不過Viu捧出黎既垃圾一向都係咁既水平
紅不過羅湖一直都有原因
https://lihkg.com/thread/3661640/page/1 唔洗理樓上個班TVB PR打手,之前3,4月 個陣大部分去哂外國旅行冇乜人留港消費,得Mirror套戲撐住港產片同戲院佢地又可以扭曲事實搵野黎屌, 而家marf批評下一套荷里活電影佢地又突然咁‘’關心‘’啲戲院龍門任佢擺,漂移境界
你戶口$50都冇 有冇錢買飛入場㗎?
我早排咪屌鳩你班鏡狗粉係度玩神功戲刷票房囉
成班迷垃圾都唔撚知醜,尤其係你條駁唔到咀淨係識鳩up既柒頭
一人少句當無數
有俾錢買飛,又唔係篤數
佢地套戲包場刷哂票房,又開幾百場謝票場都做唔到全年第一票房
咁樣叫撐住港產片
學術台:前天文台助理台長梁榮武做電影《龍捲風》分享場 (2024-7-26)
https://lih.kg/3748001

多謝Marf 有份做“推手”!
你咁講陳法拉由香港電影去左Hollywood 拍戲
算唔算轉左行
普通人/連登仔咁講viu藝人啲戲就係hater
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞