牙marf 第一日開thread就比人屌 話龍捲風好睇但唔使入場真係CLS

692 回覆
109 Like 69 Dislike
你講咁多嘢,兩句都係唔相等架啦
佢覺得「未必需要入場睇」,同你講「唔好入場睇」,完全係兩個語境,你屌人嘅同時自己咪又係犯呢個錯
究竟有咩問題
成班盲反到癲
都智撚障

#翡翠奧運
#翡翠人生
#我【細翡長】我驕傲

回水啊,屌你老母
D+遲啲有得睇,我入戲院把撚啊
Ivy So速速還錢
正 貼堂
夾硬要諗啲嘢去反一個人都幾煩
肥魯個死樣演得咁好
抵佢冇事嘅
同一論調:用其他牌子沐浴露
唔好睇都唔可以講唔好去睇
咁即係你認同佢係講緊除左買飛入場以外既嘢啦
講下支持一套戲點解會叫人做「除左買飛入場以外既嘢啦」
兜乜鳩
計撚咗戲飛錢先
問題係你作為圈內人 叫人唔使入戲院
即係倒人米啫
佢哋好大機會係你未來嘅商業伙伴
佢哋唔俾角色你演 你隨時冇jobs撈
話好睇叫你入場又會屌收左錢賣廣告
的確,呢套戲真係唔需要入戲院睇
喺屋企睇夠
連登仔屌哂全世界都無問題
連登之前見到出紙餐具咪一樣叫人外賣
我屌你老味比佢L到傻
如果講港產片果套,佢就會講城寨而唔係龍捲風

今個暑假,華納兄弟、環球影業雙劍合璧,帶來年度腎上腺素飆升的荷里活災難片霸——《龍捲風》(TWISTERS)!《侏羅紀世界》監督團隊,暨執行監製史提芬史匹堡,及奧斯卡名作《農情家園》編導 Lee Isaac Chung,聯手把90年代經典災難片IP注入全新迎合新世代的元素,於大銀幕上展開驚險之旅,讓觀眾身歷其境、嘆為觀止,見證大自然最破壞性的力量!

https://www.cinema.com.hk/tc/movie/details/16040?
10/10
愛翡,不累。
i mean 懷疑 thread果班人一部分屌佢係因為佢地自己炒車
柒頭
唔通我做廚嘅
就一定要同人講支持啲劣食餐廳呀

難食咪屌囉
其實而家d後生點解會有錯覺thread係private安全咁
公眾人物連住個ig都可以當冇人知
連登仔講戲講得仲盡啦
普通人冇事,佢衰左係呢個圈嘅人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞