牙marf 第一日開thread就比人屌 話龍捲風好睇但唔使入場真係CLS

692 回覆
109 Like 69 Dislike
我都係第一時間諗起呢單野
妹豬未見過世面就靜啲謙虛啲啦好心
認衰係佢戇鳩啫 唔代表你唔戇鳩㗎
點會冇人聲討?
家陣演藝工作者幫同行倒緊米喎

講得嚴重啲
又一單影衰香港藝人既醜事
係咪嫌香港依家個演藝圈仲未夠垃圾,未夠小眾?
咁影評人係評套戲本身呀嘛,同埋屌一套戲要有原因有理據,所以影評人啲評論意見都有分高低,當年弱智石琪咪俾人屌番轉頭
(當然如果係講4DX嗰啲就包埋評論戲院設施)
如果係本身套戲爛,連帶票房慘烈就正常嘅

而家呀Marf姐個評價係「套戲冇介紹錯」「Storyline幾好」但係唔知點解要補多句「未必需要喺戲院睇」
電影觀眾入場呢啲好講口碑,好彩又唔好彩佢影響力唔係好大,如果唔係啲戲院編咗呢個禮拜六日啲場次真係多得佢唔少

仲有好長氣都係嗰句,佢自己同身邊嘅人都係食呢行飯,院線係佢地業界其中一個好前線接觸觀眾嘅地方,就算自己冇拍戲,之後都有機會,身邊嘅人都會有份拍戲
而家經濟環境有幾由治及興大家心照,老土咁講唇亡齒寒,佢咁樣無啦啦拋句「未必需要喺戲院睇」係好草率
真性情
直頭影衰緊香港藝人
又一單失德例子黎
洗唔到地
冇做錯就唔駛認衰啦
唔係第一單
一出道果陣已經係咁
講唔撚好睇唔好入場就叫倒米 真正倒米既係入埋D爛片既ON9 囉
十足十D狗官講野 講事實就叫抹黑
唔好睇都要話好睇仲要去支持 咁點有進步呀
講真話又唔得 套戲爛到屎咁叫你入場睇咪又係問人收咗幾錢
咁樣講又比人屌
最錯就係聽你D ON9仔講 都係ON撚9架啦
講得好,盲領粉完全唔明,一直問,
有咩問題啫,有咩問題啫,有咩問題啫。
佢冇做錯野就唔會俾到位人入
都唔係第一單啦
連睇套爛戲講唔好柒睇都會有人放大嚟講
呼吸都有罪既
你知唔知佢家陣咩身份咩醒目?
洗地都洗唔切
咩身份咁巴閉
唔去罵拍埋D爛片既人 去罵睇完爛片屌爛片既人
係幾撚好野
其實好多影評人覺得套戲唔好睇 都唔會夠膽講未必要入場睇呢句說話
通常呢套戲唔好睇就會話個風景好靚呀 畫面幾有刺激感
因為佢哋都知影響到發行商 第一會俾人封殺 第二對行業都唔好
頂流女團兼天才演員囉
你搵佢同普通人比?
賓妹Marf話冇套野係爛片
即係更加證明佢講錯野
咁撚勁 實上國際頭條啦
早排仲死撐豬頭Day冇同100 can一齊
點知最尾又係認左
香港頂流啫
唔代表紅得過羅湖既
唔係爛 係唔洗入場囉
即係倒緊米囉
戲院真係多謝哂佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞