牙marf 第一日開thread就比人屌 話龍捲風好睇但唔使入場真係CLS

692 回覆
109 Like 69 Dislike
雖然有道理, 但冇票房始終影響咗好大部分電影嘅收入, 之前疫情嗰期marvel提早放上串流都分析過, 黑寡婦都因為呢個原因告過分紅少咗嘅問題, 呢個唔係正唔正版嘅問題
套戲垃圾fans包場又話搞死電影業
套戲唔好睇,講出嚟又話搞死電影業

總知做咩都係搞死電影業
認錯了
放過她吧
呢單野要分番開 電影業 同埋 戲院
佢而家係話覺得套戲「Storyline 幾好,但未必需要喺戲院睇」

我唔知佢係辭不達意定點,我get到佢個意思係「你地用戲院上畫以外嘅途徑睇呢套戲啦」
咁咪即係倒緊戲院米囉
最撚憎啲撚樣一黎就扮老屎窟
乜撚嘢大個女姐
同你好撚熟咩
cls 呢單野由頭到尾得鳩sir一個柒咗誤會marf講緊九龍城寨
明明全個po 九成屌9鳩sir 都可以上新聞屈到marf道歉
lollytalk背後勢力真係好唔簡單 仲好野蠻
真性情傻閪
咪係 垃圾po 都上曬新聞cls
再一次證明依家香港啲頂流明星真係不撚知所謂
做藝人做到咁咪令到人反感囉

點解會紅不過羅湖,望下呢班垃圾歌舞技藝以外明星特質又係點就會明
盲粉死撐講乜撚嘢都嘥氣,你哋正主道歉呀
盲粉死撐講乜撚嘢都嘥氣,你哋正主道歉呀
覺得好睇但叫人唔好入場睇電影直頭得罪曬成個電影業
令人噴飯個令 邊忽5p呀 你識唔識中文㗎屌你 仲兜緊 笑死我
呢個係咪之前睇春晚嗰個?
鳩蛇柒左係一回事
但呢單野顯得出賓妹Marf本身都MK格,用一用Threads真性情就出哂黎

唔好話香港啦
第二度有出名既藝人咁講野一樣畀人屌到道歉
依家係香港做藝人已經好撚舒服,成個爛鬼演藝圈最優先都唔係講質素
再講勢力,香港有邊間公司勁得過李氏?

BTW Viu PR同班狗領粉又出哂黎洗地但完全冇料到
狗領又一單畀人記住既醜事
撈左咁耐都未紅上大眾level真係冇得怪人
嗰次佢好似係上親戚屋企
又唔好亂屈人
點解做藝人講野可以咁冇腦

出道無耐仲試過係IG屌鳩雜誌編輯

marf出story話某雜誌
https://lih.kg/2863918
真係冇錯就唔駛道歉啦
點解賓妹Marf要道歉?
其實佢都唔係第一次亂講野
敢唔敢叫人唔好去睇mirror啲垃圾爛片
係邊套戲,係港產片定西片定咸片都唔係重點

btw應該好一段時間都會俾人抽嗰句野水
因為狗領又整多單醜事出黎
幫人同幫自己倒米
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞