各位marketing 人 你地會點答

249 回覆
25 Like 506 Dislike
接觸過Marketing 班女好撚兩極,一係好識做人好Nice,一係就係佢呢啲以為自己好高貴嘅死八婆
3皮員工:我屌你喇 呢d野我做既咩 3皮咋
做咗十年個行業都知係咩料啦
大家同行講真話啫
對外就會包裝好啲啦,何況呢樣係佢地擅長嘅能力啦
有thread之後連燈淪落到成日抄post
笑撚咗人哋睇得都不知幾通透

呢啲老屎窟應該淘汰
屌,咁撚大口氣,以為做乜luxury brand 嘅marketing 咁撚巴閉
做marketing做到咁on9, 影衰vtc
佢個答案缺乏左marketing最中意包裝到自己好專業果種
屌佢老味,做撚咗18年先至做到AM,佢仲覺得自己好叻?
https://www.facebook.com/thei.edu.hk/?locale=zh_HK

仲話做marketing, 個Thei facebook d post 乜都無
如果唔係有HR依個終極垃圾team頂住,第二條最撚無用既team應該數到marketing,成日擦鞋吹水當專業,只係比班pm 肉便器好少少。
VTC marketing 鐵飯碗
仲要廢到連linkedin都cut埋潛水
師兄怨氣沖天,不過你啱,呃飯食仲分咁多條team
其實佢作為上司,下屬做咗幾個月都唔知咩叫marketing,咁係佢管理不善,應該要慚愧
放工同女同事飲酒唱K直落
得3皮人工 想有咩答案
俾人屌到仆街嘅marketing又冇正面影響要嚟做乜?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞