各位marketing 人 你地會點答

249 回覆
25 Like 506 Dislike
Dior Wong
Gucci Chan
Burberry Lee

VTC呀嘛
勁多返工返到傻左既on9 上脆教人做人

早幾日睇到個老闆搞人點撚樣 「好來好去」離職

我心諗人地唔好來好去 9成都係同你依個老闆有衝突
你走來指點江山

不如問下自己點解自己公司會有人不滿離職啦

VTC AM 話自己Marketing人
唔笑佢廢人都算係咁
屌返vtc就咪搞咁多野啦
vtc有咩markering好做呀,大家hea做收工咪算
Thread 好多呢啲Marketing / 廣告人,個個扮晒智者咁分析呢樣嗰樣,又周圍評吓人哋啲Content 做得點差
marketing 就係文過飾非用嚟欺騙消費者既玩意
需要內容冇分別但包裝得好, 講到好似好專業咁既答案
山寨牌子?
I am Mr.LV, nice to meet you at 吐奧吐科
唔講啦 講左出嚟比大家笑咩
題外話 仲有好多柒頭recruiter教人搵工 喺度分析職場,點知內容全部都係鳩up嘢嚟 真係好黐線
喱d咪濕鳩marketing
唔係想搞好自己同成個market
係想人地死人地冇
又唔好咁講 Dior wong:0尊marketing
我好少上依個app
不如轉whatsapp?
想知堆comment係咪個個都係話佢
定都有一堆marketing撐佢笑個新仔
讀business management都仲好過marketing
家陣佢做marketing係幫公司做 幫客戶做 唔係幫自己做 除非佢係做雞先要幫自己做marketing啫
依家interview咋 請唔請都無人知啦 點解要幫埋人教仔呢 咁大愛去左做義教啦
可能砌吓deck已經當自己marketing expert
睇個post應該係review緊probation
講得咁空泛都幾難答
但永遠唔講自己有咩好作品
條友連linkedin 都比人起埋,係個AM仔黎
擺條link出嚟 去屌醒佢
鄭伊健
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞