我和六合彩發生了一段不可告人的(性)關係

292 回覆
102 Like 13 Dislike
no gay no gay
唔係要45號搞36號呀嘛?
痴撚線
點估到六合彩都可以作得出
強貼留名
樓豬終於出新故
我細細個就得睇樓主出文,而家終於退休
佐治巴載譽歸來
今次一嚟就玩露出play
LM
留名
終於等到樓主出山
等咗樓主......嘅甜故好耐
樓主終於都返嚟
推推推
花生品牌代理
歸來但無載譽
多謝支持不過呢個故應該無乜甜
好記得佢嗰個屌siri既故
未睇即留名先~!

等左好耐,戰車終於有新故喇~
又嚟痴線甜故?
又嚟痴線甜故?
又有痴撚線故睇啦
好耐冇追故 一入講故台就見到呢個痴線故
又係你呢個痴線佬
結局係咪主角變咗做粒波
佐治巴終於再次出山
唔通主角屌左廿下就屌大左36號個肚?

BTW打得飛機多咁做愛個時唔係應該遲射先啱咩
你可以去睇返樓豬前一篇先
出發前,我用毛巾包住個頭,遮起個頭套。

開頭我係諗住自己一個出去搵,不過後尾諗諗下都係多個幫手好啲,於是就帶埋36號。

至於45號就醉到啤啤夫,連企起身都企唔到,一味喺度口噏噏,話啲酒飲曬,問我仲有無。

估唔到唔使一日時間,呢條友竟然變成一個酒鬼。

而望見佢肥胖嘅身形同pea曬嘅樣,不禁令我諗到一個問題。

既然真正嘅攪珠係一場埋身肉搏嘅戰鬥,咁49個波,當中一定有強有弱。

即係我地平時所講嘅「熱門號碼」同「冷門號碼」。

如果要收集攪珠波,咁一定係收集啲最勁嘅號碼就最好。

咁邊啲冧巴先叫勁呢?

我一邊行,一邊上六合彩嘅官方網站,check下每個攪珠波嘅數據。

根據官網顯示,唔計特別號碼,45號對上一次攪出為中獎號碼,已經要數到第57期,依家最新嗰期開到第82期。

即係話,佢已經連續25期無贏過。

再仔細翻查下,原來今年82期入面,45號淨係贏過四次。

照咁睇嚟,佢嘅實力似乎有啲弱。

相反,36號今年有十五次成為過中獎號碼,實力屬於中等。

如果總括咁多年嚟嘅數據,整體嚟計,贏得最多嘅係30號。

佢以486勝排名第一,單係今年就已經贏過十九次,暫時係中獎號碼嘅NO.1。

如果可以將佢收歸旗下,咁就正啦!

然而,現實總係同幻想有落差。

我同36號喺街逛咗成個上晝,一粒波都搵唔到,更唔好講話30號波。

36號問我:「話時話,點解你無啦啦咁積極去搵其他攪珠波?」

「因為我想組織一隊六合彩攪珠戰隊。」

「咩嚟架?」

「我打算集齊曬所有失散嘅六合彩波,並撮合佢地成為一個團隊,等到下一期攪珠嗰陣,我要佢地合作幫我贏個頭獎返嚟!」

「哦~原來係咁~」

「拿,呢壇嘢我已經預埋你架啦,早兩日我帶你又去海洋公園,又去迪士尼,你玩得咁開心,到時唔該你幫幫手出盡全力,同我贏個頭六名返嚟。」

「唉~呢啲嘢等我變返個攪珠波再講啦。」36號無奈咁嘆咗一口氣。

搵左成朝,我地都行到有啲攰,正想話搵個地方抖下嘅時候,突然間我嘅頭套接收到一把聲音。

「放我出去啊!」

訊號好強烈,嗰個波應該就喺附近。

環顧四周,我睇見對面街有間七仔。

「放我出去啊!」

無估錯嘅話,啲訊號應該就係喺嗰間便利店傳過嚟。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞