我和六合彩發生了一段不可告人的(性)關係

292 回覆
102 Like 13 Dislike
終於有新文
佐治戰車要留名
「救命!有無人救我!」

「36號…我…我喺頭套入面聽到啲聲…有…有人嗌救命…」

「咁有可能係其他攪珠波傳出嘅電波訊號。」

36號解釋:「我地攪珠波之間可以互相感應,只要距離夠近,或者訊號夠強,咁就會感應到。」

竟然係咁?!

半個鐘之前,我仲諗緊點樣收集失散嘅攪珠波,假如家下有咗頭套嘅感應力,咁我就能夠將佢地逐個搵出嚟。

到時搵齊曬啲波,組到一隊攪珠戰隊,咁再諗辦法整甩個頭套都未遲。

「你話距離夠近就可以感應到其他波,即係話嗰粒求救嘅攪珠波,好有可能就喺附近?」我問36號。

「無錯,話唔定佢就喺樓下或者對面街。」

「咁你快啲著返衫,跟我嚟!」我拉返好條褲鏈,並用頭巾遮住頭上嘅頭套。

「去邊呀?」

「仲使講,梗係去救人啦!」

落到街,我順住啲求救聲,同36號一齊去搵嗰個波。

依家差唔多十二點,條街無乜人。

行過對面街,經過兩個街口,我地轉入一條橫巷,發現有一隻流浪狗擔住一粒紅色嘅波。

「救命啊!」

我感應到啲聲就係隻狗口中嗰粒波傳過嚟。

為免打草驚蛇,嚇走隻狗,我選擇一步一步咁慢慢接近佢。

但隻唐狗似乎察覺我嘅動機,居然想調頭走。

我馬上大步踏前,伸手搶佢口中嘅攪珠波。

而隻狗咬到個波好實,死都唔肯鬆口。

「好痛啊!」

嗰紅色波發出痛苦嘅叫聲。

「36號,你唔好掛住望,快過嚟幫拖啦!」

「隻『汪汪』睇落有啲得人驚喎。」36號騰曬雞,唔敢行過嚟。

照咁睇嚟,同隻狗硬碰硬無乜著數。我決定用下計仔。

我一隻手去搶個波,另一隻手伸入褲袋,將入面一塊紙巾捏成一個波,然後拎出嚟喺隻狗面前樣嚟樣去,並且大聲數一二三。

數到第三下,我就用力彈個紙球出去。

下一秒,隻狗真係鬆開口,擰轉面去追嗰舊紙巾。

就係咁,我成功喺隻狗嘅口中救返個波。

拎上手一睇,係一粒紅色45號波。
CLS故
我將粒波放入褲袋,返到屋企再攞返出嚟。

36號同我講,攪珠波除咗有變身次數嘅限制之外,喺受驚嘅時候亦都無辦法變身。

照咁睇嚟,45號應該係受驚過度,入到屋一直都無變身。

我地一路等,等到差唔多半個鐘佢先驚完,卒之肯現出真身。

36號嘅外形係一個廿幾歲嘅大波妹,相反,45號就係一個三十幾歲嘅中佬。

佢全身赤裸,身形有啲肥胖。

變完身之後,45號望一望36號,再望一望我。

「頭先…係你救咗我?」

45號啱先叫救命叫得咁大聲,家陣講嘢居然咁陰聲細氣。

我點一點頭答佢:「係呀。」

「多謝你,好彩有你喳,如果唔係,我隨時俾嗰隻『汪汪』咬死。」

「唔使客氣。」

「咁請問,呢度係邊度嚟架?」45號細細聲問。

「呢度係我屋企。」

「噢~你地人類住嘅地方原來咁細架。」

「……」

我靜咗無出聲,唔知點應佢。

45號亦無繼續講落去,氣氛一下子變得有啲安靜同尷尬。

為咗打破沉默嘅氣氛,我打開雪櫃,拎罐啤酒出嚟俾45號:「不如飲罐啤酒定下驚?」

「好呀,多謝」45號打開罐啤酒,飲咗一啖。

下一秒,佢塊面變得好似馬騮屎忽咁紅。

跟住佢再飲一啖,大嗌咗一句:「嘩!好好飲呀!」

嗌完呢句嘢,佢成個人就摞低咗。

開頭仲以為攪珠波對酒精敏感,所以搞到佢暈咗。

後尾發現原來佢只係飲醉咗。

之後我同36號夾手夾腳抬佢上床。

睇一睇個鐘,依家嘅時間已經係凌晨一點幾。

喺迪士尼玩咗成日,返到嚟同36號搞完嘢,佢個頭套無啦啦轉移到我頭上,仲未搞清楚發生咩事就聽到求救聲,再喺隻狗口中救出45號波。

一日之內經歷咗咁多嘢,我已身心俱疲。

下格床俾45號訓咗,上格床就讓俾36號,而我自己就訓地下。

有個頭套挨住,唔使用枕頭,一瞇埋眼我就訓著咗。

到第二日訓醒,擘大眼,我見到45號成身酒氣咁趴喺我身上,地下仲周圍都係空嘅啤酒罐。

呢條肥仔肯定係琴晚偷偷地打開雪櫃偷酒飲。

我用力慢慢咁移開佢個人。

起返身,我見到36號眼光光咁坐喺摺檯上面。
CLS 戰車返嚟喇
「咦,你咁早起身嘅?」我問。

「我琴晚完全無訓過,無咗個頭套,我感覺好唔習慣,周身都唔自在!」

「戴住個頭套,我夠唔習慣、唔自在啦。」

「咁你快啲俾返個頭套我啦!」36號突然伸隻手埋嚟扯我個頭套。

「喂喂喂,你唔好夾硬嚟啦!你估我唔想除甩個頭套咩!」

36號有理無理,一味用蠻力扯個頭套。

我發現佢原來都幾大力。可惜嘅係,無論佢點樣用力去扯,個頭套就係無辦法除落嚟。

36號感到十分無奈:「唉…唔通我以後都變唔返攪珠波?」

「咦!我好似諗到辦法!」

忽然間,我靈機一觸,諗到一條「橋」。

「快啲講聽下!」

「好簡單,你同我琴日搞完嘢之後,你個頭套就轉移到我身上,咁如果我地再搞一次嘢,話唔定個頭套就會去返你嗰度。」

「下…又搞嘢?唔好啦,都唔好玩嘅。」36號露出嫌棄嘅表情。

「家陣唔係講玩,如果你真係想變返粒攪珠波,咁就要試下。」

36號搲搲頭,考慮咗一陣。

「唉好啦,我地再搞多次嘢,試多一次咁大把。」

雖然有啲唔情願,但36號最後都答應咗同我再做一次。

而同琴晚唔同嘅係,依家劏房入面多咗一個人。

為咗唔俾45號發現,我提議入廁所搞。

不過36號就嫌廁所太污糟。既然係咁,我地唯有揀喺上格床上面搞。

45號酒醉未醒,趴喺地下訓得好稔。

我就盡量放輕手腳,唔想嘈醒佢。
強貼留名
睇下今次又玩邊科
第一次睇你啲故
Lm gchi
留名
36號訓喺床上,我解開佢件恤衫頭三粒紐扣,然後伸隻手入去,輕輕力咁撫摸嗰對豐滿嘅乳房。

「喂呀!好痕啊!」

「Shh—唔好咁大聲。」我做出「shh」嘅手勢,示意對方降低聲量。

隨後,我解開埋佢身上剩低嘅紐扣,哄個頭埋去,舔佢對波,同埋輪流啜嗰兩粒pink lin。

啜嘅時候都要細細力,唔敢發出聲音。

此時此刻嘅情景,令我諗起嗰啲喺上下格床扑嘢,但又要唔俾人發現嘅AV題材,感覺原來都幾刺激。

揸完波,啜完奶奶,我就轉姿勢,居高臨下咁騎到36號身上,並拉開褲鏈,拎條「巨龍」出嚟,放喺佢對波中間玩「夾腸」。

充血變硬嘅龜頭,喺軟綿綿嘅乳房之間,上上下下咁摩擦,呢種感覺真係好爽,爽到爭啲忍唔住擦槍走火。

本來我想再隊前啲,將條嘢塞入佢個口,但又驚前戲做多咗,陣間未入就射咗出嚟,咁就真係失禮死人。

最後我都係求其叫佢舔幾下,舔濕個龜頭,就準備插入。

琴日插咗十幾廿下就射咗,今日點都要忍住,唔好咁快「派報紙」。

我扶住碌嘢,慢慢隊入去對方嘅洞穴之中。

36號「啊」咗一聲,雙手捉住我嘅手臂,表情相當肉緊。

佢入面真係好緊好窄,插入去嗰下爽到我成個人震曬,真係少啲定力都搞唔掂。

我將抽插嘅速度放到好慢。慢慢插入去,慢慢抽出嚟,而且諗下其他嘢分散下注意力。

「你係咪抽筋?手腳郁得慢嘅?」36號突然又出聲,仲要喺度詰我。

「Shh!你唔好講嘢啦!」

我無理會佢講嘅說話,繼續以慢速一下一下咁插。

本來我諗住起碼插夠五十下先射,然而敏感嘅龜頭,始終敵不過一陣又一陣美妙嘅快感。

大約插到第三十下左右,我就忍唔住射咗。

計落比琴晚多咗十下,都算有進步架啦。

可惜嘅係,搞完嘢,我頭上嘅頭套並無轉移返去36號身上。

雖然係就係有啲失望,但既然除唔甩個頭套,咁不如好好利用佢,去搵其他失散嘅攪珠波。

要中到六合彩頭獎,咁就需要六個中獎號碼。

依家我有36號同45號,即係話至少仲需要多4個波,先能夠組成一個頭獎勝利組合。

出完嘢,我攤喺床上回一回氣,同時拎起電話,打過去同老細再請多一日假。

家陣我戴住個頭套,一嚟唔方便返工,二嚟我要出去搵波。

老細聽到我又要請假,嬲到當堂爆曬粗,話我無責任心,揼低啲嘢唔做去玩,鬧鬧下連老母都搬埋出嚟。

明明勞工法列規定,每個打工仔至少有七日年假,家下我只係享用我應有嘅權益,個仆街老細就要打要殺,好似我欠撚咗佢咁。

我嬲嬲地忍唔住駁佢一句收皮,然後直接收線,再mute埋佢個whatsapp。

我同自己講,一中到頭獎,就即刻辭職,而且遞信嗰陣,一定要屌返個仆街老細一獲,咁先可以順返條氣。

好啦,講多無謂,我都係坐言起行,快啲出去收集攪珠波。
多謝支持
希望你會鍾意
今日出住咁多,故事待續
要屌呀叔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞